AYEDER 4. OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

Kısa adı AYEDER olan Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği 4.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetim kurulunu seçti.

AYEDER 4. OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

 AYEDER 4. OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

Kısa adı AYEDER olan Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği 4.Olağan Genel Kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetim kurulunu seçti.

Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği 16.12.2018 Pazar günü Erdal Eren Sivil Toplum Merkezinde yapılan 4. Olağan Genel Kurul toplantısında yapılan seçimde yeni yönetim ve denetim üyelerinin asil ve yedek kartal escort üyelerini seçti. 




“BOSTANCI GÖSTERİ MERKEZİ ŞÖLENİNDE HASRETLİK GİDERİLMİŞTİR”

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan Başkan Gürsel Sarımaden, 7 Mart 2016 da, yaptığımız Olağanüstü Genel Kurul Kararı ile Derneğimizin adını, AYEDER Anadolu Avrupa Yakası Erzincanlılar Derneği olarak tescil ettirdiklerini belirterek; “Biz Olağanüstü Genel Kurul çalışmalarını yaparken, aynı zamanda bizim adımızı tescil ettirerek, çalan art niyetli dernek üyelerini hukuki olarak bir süreç başlatsaydık, bu ismi geri alabilirdik. Fakat biz Erzincanlılar arasında böyle bir davranışın doğru olmadığına inandığımız için, böyle bir yola tevessül etmedik. Bu birlik ve beraberliğin temsilcisi olarak, her yıl Bostancı gösteri merkezin de düzenlemiş olduğu, Geleneksel Erzincanlılar Şöleni ile İstanbul da yaşayan binlerce Erzincanlıyı Türkiye’nin en kıymetli sanatçıları ile buluşturarak, hasret gidermiştir” dedi.


“AYEDER’İ YALNIZ BIRAKTILAR”

Hizmette kimsenin inancına, rengine, cinsiyetine ve siyasi düşüncesine bakmayız. Tek baktığımız şey insan olması ve Erzincan kimliğini taşımasıdır diyen Sarımaden; “Bizim şölenimize iştirak eden Değerli Siyasi parti temsilci ve yöneticilerinin rozetlerine bakmadan. Sadece Erzincanlı kimliği ile takdim ettik. Maalesef bizler daha evlerimize bile gitmeden, Sosyal medya üzerinden Şölenimize gölge düşürüldü. Bazı Siyasiler ve bürokratlar, sosyal medya üzerinde, bize söz hakkı vermediler diye, yalan yanlış beyanlarda bulundular. Bizi ötekileştirdiler. Taraflı davranıldı gibi aslı olmayan yayınlar yaparak kamuoyu oluşturmak istediler. Bu zatlar kendi çirkin niyet ve davranışlarını bize de yakıştırmak istediler. Kendileri gibi düşünen ve yaşayan kişilerden başka hiç kimse ile ilgilenmeyenler, bizi de kendi çukurlarına çekmeye çalıştılar. Değerli hemşerilerimiz ve dernek üyelerimiz bizim bu yaptığımız programın doğruluğunu sonuna kadar savunurken, ne yazık ki bazı Dernek ve Federasyon yöneticisi arkadaşlarımız sessizliğini sonuna kadar korudular. Bu suskunluk da doğrusu beni çok üzdü. Kime karşı ve kimden korktukları için susarak, AYEDER’İ yalnız bıraktılar” diyerek sitemini dile getirdi.

“AMACIMIZ; ERZİNCANLILARIN BİRLİĞİNİ BÜYÜTMEKTİR”


Sarımaden son olarak; “Yapılan tüm çalışmalar Erzincan ve Erzincanlılar içindir.

Bundan hiçbir şüphemiz yok. Eksiği ile fazlası ile amacımız kimseyi kırmak veya ayrıştırmak değil.

Tek derdimiz birlik, beraberlik içerisinde Erzincanlıların birliğini büyütmektir” ifadelerini kullandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra genel kurulu yönetecek divana, Orhan Şahbaz, Mahmut Kumbar, Ercan Boy Murat Akoğlu seçildiler.

Genel Kurulda faaliyet raporunu Yeliz Yılmaz, Denetleme raporunu Yalçın Saraçoğlu,  çalışma raporu, gelir gider tablosu ve tahmini bütçeyi Öznur Talay’ın okunmasından sonra divan her iki raporu ayrı ayrı genel kurulun oyuna sunarak oybirliği ile ibra edildi.  

Yapılması istenen tüzük tadilatı gereğince Yönetim ve Denetim Kurulu Görev süresi 3 yıldan 2 yıla düşürülmesi genel kurulda onaylandı.


Dilek ve temennilerden sonra yapılan seçim sonunda iki yıllığına  görev yapacak yönetim ve denetim üyelerinin asil ve yedek üyeleri şu isimlerden oluştu.

  

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELİKLERİ

Gürsel SARIMADEN, Nesimi BEYAZSAÇ, Öznur TALAY, Kenan ORAL, Nuriye SARIBOĞA, Aziz KONDUR,

Erdal NAS, Ergün EŞİYOK, Metin ULUDAĞ, Önel YAVUZ, Şükrü OĞUZALP, Yeliz YÜKSEL,

Gürbüz ERDOĞAN, İsmail ŞAHİN, Diren AKAR



YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELİKLERİN

Özgen ÇİL, Uğur GÜZEL, Onur SARIMADEN, Erkan DOĞAN, Mehmet TAYANÇ, Yalçın SARAÇOĞLU,

Kaan ASLAN, Hüseyin DOLAŞ, Fuat SEVİM, Erdinç EREN, Erdal YILDIRIM, Evrim ÖZDEMİR,

Özkan ALINTAŞ, Neşe KORKMAZ, Yaşar SARAK



DENETİM KURULU ASİL ÜYELİKLERİ

Haydar SARAÇOĞLU, Barış SOLUM ve Nehir ŞAHİN



DENETİM KURULU YEDEK ÜYELİKLERİ

Aşur ŞANLI, Bektaş GÜLTEKİN, Hüseyin DELİKLİTAŞ


Güncelleme Tarihi: 17 Mart 2022, 22:42

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER