“ASKIDA İYİLİK” PROJESİ İLE İYİLİK, DESTEK VERENLER İLE YAYILIYOR

Büyük heyecanla beklediğimiz, bizi ortak değerlerimizde birleştiren bir bayramı daha karşılamaya hazırlanıyoruz.

“ASKIDA İYİLİK” PROJESİ İLE İYİLİK, DESTEK VERENLER İLE YAYILIYOR
 “ASKIDA İYİLİK” PROJESİ İLE İYİLİK, DESTEK VERENLER İLE YAYILIYOR

Büyük heyecanla beklediğimiz, bizi ortak değerlerimizde birleştiren bir bayramı daha karşılamaya hazırlanıyoruz.

Sevdiklerimizle buluşmak, tadına doyum olmayan bayram sohbetlerine ek olarak bayramda çoğalan iyilikler de bayramı bayram yapan değerlerimiz arasında. Boyner, bu bayram da “Askıda İyilik” paketlerini ihtiyaç sahiplerine destek olmak isteyen iyilik severlerle buluşturuyor. Boyner mağazalarından ve boyner.com.tr’den 30 TL’ye satın alınan iyilik paketleri, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

Boyner, yaklaşan bayramın güzelliği ile birlikte, Askıda İyilik paketleri ile iyiliği çoğaltmaya vesile olmanın heyecanını yaşıyor. Dört yıl önce Boyner mağazalarında başlayan, pandemi döneminde daha çok iyilik severin projeye katılmasını sağlamak için milyonlarca insanın ziyaret ettiği internet mağazası boyner.com.tr‘ye de taşınan Askıda İyilik paketleri ihtiyaç sahiplerinin bayramlarını güzelleştirmek için sunuluyor.

Boyner, Askıda İyilik projesi ile mağazalarında ve boyner.com.tr’de ihtiyaç sahipleri için hazırlanan “İyilik Paketleri”ni kar amacı gütmeden, iyiliğin yayılması için satışa sunuyor. Müşterilerin, mağazalar ya da boyner.com.tr’den yaptıkları alışverişlerine 30 TL değerindeki iyilik paketleri kolayca eklenebiliyor. Satın alınan İyilik Paketleri için Boyner de aynı miktarda katkı yaparak, alt ve üst giyimden oluşan İyilik Paketlerini Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. Bu iyilik projesi ile bugüne kadar 43.239 İyilik Paketi, Lokman Hekim Sağlık Vakfı aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Genel Müdür Yardımcısı Nurçin Koçoğlu: “Hepimizi ortak paydada buluşturan bu bayramda da sahip olduğumuz yardımlaşma değerimizi yaşatalım, iyiliği hep birlikte yaymaya aracı olalım istedik.”


Boyner Büyük Mağazacılık Pazarlama ve Marka Genel Müdür Yarımcısı Nurçin Koçoğlu, Askıda İyilik projesi hakkında şunları söyledi: “Bir paydaşı olduğumuz güzel ülkemizin duyarlılık alanlarına karşı sorumluluk görevi, iyilik yapmak ve iyiliği yaymak temel değerlerimiz arasında yer alıyor. Tüm paydaşlarımızın da desteği ile iyiliği geniş kitlelere yaymayı önemsiyor, iyilikleri çoğaltmak için heyecan duyuyoruz. Milletçe ortak paylaşımlarımızın önde gelenlerinden bayram dönemlerinde iyilik yapmak, karşılık beklemeden yardımlaşma, ortak değerlerde buluşma ve dayanışma duygusu daha da çoğalıyor, bayram coşkusu ile birleşerek yaşanıyor. Bu dönemde müşterilerimizin de dahil olduğu iyilik hareketi ile ihtiyaç sahiplerine kıyafet desteği sağlayan Askıda İyilik projemiz daha çok yayılıyor. Müşterilerimizin mağazalarımız ve boyner.com.tr’den yaptıkları alışverişlere 30 TL tutarındaki Askıda İyilik paketlerinden ekleyerek ihtiyaç sahipleri ile giyim desteğini buluşturabiliyoruz. Boyner’in de müşterilerimizin katkısı kadar katkı sağladığı Askıda İyilik paketleri, proje ortağımız olan ve pandemi döneminde de tüm sağlık çalışanlarına destek için canla başla çalışan Lokman Hekim Sağlık Vakfı tarafından ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Bayram dönemlerinde Askıda İyilik paket satışlarımız yaklaşık yüzde 70 oranında artıyor. 2016 yılından bu yana Boyner’in her koşulda sürdürmekten vazgeçmediği proje kapsamında bugüne kadar 43.239 İyilik Paketi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Bu bayramda da müşterilerimizle birlikte milletçe sahip olduğumuz yardımlaşma değerini yaşatmak, iyiliği yaymak, Askıda İyilik projemiz aracılığıyla ihtiyaç sahiplerinin gülümsemelerine, bayramlarına ek mutluluk yaratmalarına ortak olmak arzusundayız. İyilik çoğalsın!”


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109