Adıyaman Gönüllüleri’nden muhabbet akşamı

Adıyaman Gönüllüleri ‘Muhabbet Akşamı’nda buluştu, Muhabbet Akşamı Adıyaman Gönüllüleri’ni buluşturdu Adıyaman gönüllüleri, İş’te Adıyaman Dergisi’nin organizasyonuyla düzenlenen ‘Muhabbet Akşamı’nda bir araya geldi. Fatih Adıyaman ve Faysal Yıldırım evsahipliğinde düzenlenen programda, Yazar Fatih Adıyaman ise ‘Sevdam Adıyaman’ adlı eserini imzaladı.

Adıyaman Gönüllüleri’nden muhabbet akşamı
Muhabbet akşamları farklı mekan ve evsahipliğinde aralıksız devam ediyor. İş’te Adıyaman Dergisi Yayın Yönetmeni Abdurrahman Cüneyd Fidancı’nın organize ettiği muhabbet akşamlarının sonuncusu Bağcılar’da bulunan Adıyamanlılar Vakfı’nın çok amaçlı salonunda düzenlendi.

İstanbul’un dört yanından muhabbet akşamına katılan Adıyamanlılara, Pirinli Nusret Usta’nın hazırladığı yörenin önemli yemeklerinden olan ‘Hıtap, pirpirin cacığı’ ikramı yapıldı. Tanışma faslının ardından Emekli Öğretmen Rafet Binzet, Adıyamanlılar Vakfı Onursal Başkanı Nevzat Bayhan, Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, Siyasetçi-Yazar Cumali Ünaldı, Yazar Fatih Adıyaman, Noter Mehmet Kızıl ve Gap Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeynel Abidin Kıymaz söz alarak, geçmişe dair Adıyaman hatıralarını paylaştılar. Fatih Adıyaman ‘Özlüyorum’ adlı şiiriyle geceyi süslerken, Adıyaman’ın kültürünü, yaşamını, insanlarını, geleneklerini tüm çıplaklığıyla anlatan ‘Sevdam Adıyaman’ adlı eserini de dostları için imzaladı.

Programı takdim eden Abdurrahman Cüneyd Fidancı, her ay düzenli bir şekilde farklı mekan ve evsahipliğinde düzenlenen ‘Muhabbet Akşamları’na katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür ederek, tek amaçlarının insanlar arasındaki muhabbeti artırmak, insanların tanışmasını sağlamak ve selamı yaygınlaştırmak olduğunu belirtti.

Muhabbet Akşamı,  İstanbul Teknik Üniversitesi’nde ses eğitimi gören Özkan Korkmaz’ın bağlama ve türkü resitaliyle sona erdi.
 
FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER