ADIYAMAN GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ

Merkezi İstanbul’da bulunan Adıyaman Genç İşadamları Derneği (AGİD), başarıyı özendirmek amacıyla geçen yıl başlattığı ve geleneksel hale getirdiği ‘Yılın İşadamı ve Genç Girişimcisi’ çalışmasını tamamladı.

ADIYAMAN GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ
ADIYAMAN GENÇ İŞADAMLARI DERNEĞİ
 
•    AGİD İTO Başkanı İbrahim Çağlar’ı ağırlıyor
•    AGİD  Yılın İşadamı ve Genç Girişimcisini belirliyor
•    İTO Başkanı Çağlar, Adıyamanlılara Türkiye  ekonomisini anlatacak


Merkezi İstanbul’da bulunan Adıyaman Genç İşadamları Derneği (AGİD), başarıyı özendirmek amacıyla  geçen yıl başlattığı ve geleneksel hale getirdiği ‘Yılın İşadamı ve Genç Girişimcisi’ çalışmasını tamamladı.  5 Mart Çarşamba günü düzenleyeceği ekonomi panelinde önemli isimleri bir araya getirecek olan AGİD, ödülleri de aynı akşam sahiplerine verecek.

Sultangazi Belediyesi evsahipliğinde Sultangazi 50.Yıl Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek programda; İTO Başkanı, TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İbrahim Çağlar da, “Türkiye’nin ekonomisinde son durum ve beklentiler”  konulu konferans verecek. Çağlar ayrıca, genç girişimcilere başarılı iş adamı olmanın ve başarılı girişimciliğinin sırlarını anlatacak ve yeni iş modelleri ve girişimcilik hakkında görüşlerini paylaşacak.

Amaçlarının genç girişimcileri başarıya özendirmek olduğunu belirten AGİD Başkanı Ahmet Ural, ekonomi alanındaki panellerle, sektörün önde gelen isimlerini, işadamları ile bir araya getirerek, bilgi, tecrübelerini paylaşma çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.
 
 Bilgi: Abdurrahman Cüneyd Fidancı/Genel Sekreter ve Medya Komisyonu Başkanı
0533 927 63 81
[email protected], [email protected]
www.agid.com.tr


Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2014, 09:42
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER