Kırgızistan'da Türk kargo uçağı düştü!

Kırgız makamlarından alınan ilk bilgiye göre; Kazada 32 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. uçakta bulunan 4 mürettebatın yanı sıra binalardaki 9 yetişkin ile 6 çocuk bulunuyor.

Kırgızistan'da Türk kargo uçağı düştü!
 Kırgızistan'da Türk kargo uçağı düştü!


Kırgız makamlarından alınan ilk bilgiye göre;  Kazada 32 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. uçakta bulunan 4 mürettebatın yanı sıra binalardaki 9 yetişkin ile 6 çocuk bulunuyor.

Düşen Türk kargo uçağı ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Hong Kong'tan havalanan Türk kargo uçağı, kötü hava koşulları nedeniyle Kırgızistan'ın başkenti Bişkek'teki Manas Havaalanı'na iniş yapmak üzereyken düştü. Kazada 32 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı.
 Hong Kong- Bişkek seferini yapan Boeng 747 tipi kargo  uçağı Bişkek yakınlarında yerleşim birimine düşmesi sonucu ilk belirlemelere göre  32 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Kırgızistan Başbakanı Yardımcısı Muhambetkalıy Abulkaziyev, Hong  Kong-Bişkek seferini yapan kargo uçağının yerel saatle 7.30 sularında Bişkek  yakınlarındaki bir köye düştüğünü, kazada 32 kişinin yaşamanı yitirdiğini  bildirdi.


Hong Kong'tan kalkan TC-MCL tescilli Türk kargo uçağı ile irtibat, Kırgızistan’ın başkenti Bişkek yakınlarında kesildi.
Uçak Bişkek’teki Manas Havalimanı'na iniş sırasında yerel saatle 07:31’de (TSİ 04:31) yerleşim yerine çakıldı.
Kırgız makamlarından alınan ilk bilgiye göre;  Kazada 32 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. uçakta bulunan 4 mürettebatın yanı sıra binalardaki 9 yetişkin ile 6 çocuğun hayatını kaybetti.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER