Irak Türkmen Cephesi - ITC Türkiye Temsilciliği

Irak Türkmen Cephesi ' nin Türkiye ' de temsil edilmesi Türkiye ' de yaşayan vatandaşlara hizmet için çok çalışıyor.

Irak Türkmen Cephesi - ITC Türkiye Temsilciliği
 Irak Türkmen Cephesi - ITC Türkiye Temsilciliği

Irak Türkmen Cephesi ' nin Türkiye ' de temsil edilmesi Türkiye ' de yaşayan vatandaşlara hizmet için çok çalışıyor.

Irak Türkmen Cephesi 'nin Türkiye temsilcisi ve iki haftadan fazla Ankara' da ikamet eden çok sayıda Türkmen aileye virüsün yayılmasını azaltmak için güvenlik ve önleme koşullarını dikkate alarak (COVID-19)
Irak Türkmen Cephesi temsilcisi tarafından Türkiye ' de karşılandılar, Sayın. Mohamed Tutongi ve ziyaretçiler Türkiye ' de karşılaştıkları tüm sorun ve engelleri ortaya koydu.

Tungi, Türkiye ' deki göçmen Türkmenlerin işlerini takip etmek için sürekli ve sürekli önemini vurgulayarak, tüm aktörlerin vatandaşların acısını mümkün olduğunca hafifletmeye hevesli olduklarını ve sorunları çözmek için tüm imkanlarla çalışacaklarını vurguladı. engeller.

Irak Türkmen Cephesi ' nin Türkiye temsilcisi, temsilcinin her zaman gitmesi gereken tüm Türkmen ve Iraklılar için bir ev olduğunu ve temsilcinin oyuncularının gerekli hizmetleri en iyi şekilde sunmaya hevesli olduğunu belirtti.

Tutungi, temsilcinin vatandaşları hafifletmek için sürekli çabalarını ve mahsur kalan vatandaşların evimize dönmesi için yaptığı yoğun iletişimin de dikkat çekti.

Aynı damarda, Bay. Mohamed Tungi, vatandaşların özellikle ihtiyaç dışında ayrılma çağrısı yapanların önleyici koşullara tam olarak uyması gerektiğini söyledi.

Soruşturma ve yardım istemek durumunda temsilciye atanan numaralarla iletişime geçmekte tereddüt etmediğinizi vurgulamak.

Irak Türkmen Cephesi temsilcisi her zaman herkesi karşılamaya açıktır aşağıdaki numaralardan ve sosyal medyadan ulaşabilirsiniz:



ممثلية الجبهة التركمانية العراقية في تركيا تعمل بجد من أجل خدمة المواطنين المقيمين في تركيا
مع مراعاة شروط السلامة والوقاية للحد من انتشار جائحة فيروس (كورونا المستجد - كوفيد 19)، استقبلت ممثلية الجبهة التركمانية العراقية في تركيا وعلى مدار اسبوعين عدد من العوائل التركمانية المقيمة في أنقرة.
وتم استقبالهم من قبل ممثل الجبهة التركمانية العراقية في تركيا السيد محمد توتنجي، و طرح الزائرون جميع المشاكل والمعوقات التي يواجهونها في تركيا.
توتنجي أكد على حرصه الدائم والمستمر لمتابعة شؤون التركمان المغتربين في عموم تركيا، وان جميع كادر الممثلية حريصين على تخفيف معانات المواطنين قدر المستطاع، وانهم سيعملون بكل الإمكانيات لحل المشاكل والمعوقات.
و بين ممثل الجبهة التركمانية العراقية في تركيا، على أن الممثلية هي بيت لكل التركمان والعراقيين الذين يجب عليهم التوجه إليه دائما، وأن طاقم الممثلية حرصة بتقديم الخدمات المطلوبة بأفضل صورة.
كما وأشار توتنجي إلى أن جهود الممثلية المتواصلة للتخفيف عن المواطنين، والاتصالات الحثيثة التي تقوم بها لتمكين المواطنين العالقين من العودة الى وطننا العزيز.
وفي السياق ذاته نوه السيد محمد توتنجي على المواطنين الإلتزام التام بالشروط الوقائية و لا سيما التي تدعو الى عدم المغادرة إلا للضرورة.
مشدداً الى عدم التردد في الإتصال على الأرقام المخصصة للممثلية في حال طلب الاستفسار وطلب المساعدة.
ممثلية الجبهة التركمانية العراقية في تركيا أبوابها مفتوحة دائماً لاستقبال الجميع ويمكنك الإتصال والتواصل معنا عبر الارقام و مواقع التواصل الاجتماعي ادناه:
Facebook:

Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2020, 15:44

İsa Kırım

YORUM EKLE