Dünyada Kıyamet Paniği

Kıyamete 12 gün kala uzmanlar neredeyse her gün, 'Birşey olacağı yok' diyor. Ancak dünyanın dört bir yanından onbinlerce kişi harıl harıl kıyamet hazırlığında.

Dünyada Kıyamet Paniği

KIYAMET İÇİN HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR


 Kimi kurtarma gemisi yapıyor!, kimi yiyecek stokluyor. En masrafsız yöntem ise ayinler...
 
Mayalar bir kehanette bulundu Dünya duman oldu... 21 Aralık'ta dünyanın sonunun geleceğini düşünen binlerce kişi, birbirinden ilginç önlemlerle kıyameti atlatmayı planlıyor. Çin'de harıl harıl hazırlık yapan bazı gruplar, gökyüzünün üç gün kararacağına inanıyor.
 
İngilizlerin saygın gazetesi Telegraph'da yer alan habere göre, Orta Amerika ülkelerinde de korku içindeki yüzbinler ayinler yapıyor. Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nden (NASA) hükümet başkanlarına kadar her kesimin, 'Paniğe gerek yok' açıklamaları ise felaket tellalları için vız gelip tiriş gidiyor...
 
YİYECEĞE HÜCUM
ABD'de birçok aile, evlerinin kilerini yiyecek malzemeleriyle tıka basa dolduruyor.
 
Fransa'nIn dağlık Pirene bölgesinde bulunan ve kıyamet teorisyenlerine göre 21 Aralık'ta UFO ineceğine inanılan Bugarach köyüne akın edecekler için polis alarmda.
 
Rusya'da Omutninsk adlı kasabada, Tibetli bir kesişin yerel gazetedeki sözleri ortalığı birbirine kattı. Stok yapmak için yarışan insanlar, tuz, ısıtıcı ve termos stoklarını tüketti.
 
KORKUNUN CİROLARA FAYDASI VAR!
- Yeraltı sığınakları inşa eden bir şirketin sahibi olan Ron Hubbard, durumdan memnun. İşadamı, 'Ayda bir kez iş alırken, artık her gün bir sığınak inşa  ediyoruz' dedi.

- Çin'de ayinler nedeniyle mum satışları patladı.

- Antik Maya uygarlığının mirasını taşıyan Meksika da krizi fırsata çevirdi. Kehanet sayesinde, turizm gelirleri tavan yaptı.

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2012, 21:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER