GİZEM DOLU BİR HİKAYE "SON KAMELYA”

Sarah Jio’nun sevilen romanlarından Son Kamelya, yeni kapak tasarımıyla Pena Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı.

GİZEM DOLU BİR HİKAYE "SON KAMELYA”
 GİZEM DOLU BİR HİKAYE "SON KAMELYA”
Sarah Jio’nun sevilen romanlarından Son Kamelya, yeni kapak tasarımıyla Pena Yayınları etiketiyle raflarda yerini aldı.

Birçok eseri New York Times çok satanlar listesinde yer alan ve Türkiye’nin en çok okunan yabancı yazarlarından Sarah Jio’nun “Son Kamelya” adlı romanı yenilenen kapağıyla Pena Yayınları tarafından yeniden okuyucuyla buluşuyor.

İkinci Dünya Savaşı döneminde, bir İngiliz malikânesinde son kalan kamelya türü Middlebury Pembesi üzerine kurgulanan roman, yarım yüz yıl arayla farklı sebeplerden dolayı aynı malikanede yaşayan Flora ve Addison adında iki kadının hüzünlü ve karanlık sırlarla dolu yaşamalarını anlatıyor.

Sarah Jio’nun alışılagelmiş aşk romanlarından farklı bir kurguyla okucusuyla buluşan Son Kamelya romanı gizem dolu hikayesiyle okurlarını derinden etkileyecek.

Kitap Hakkında:

İkinci Dünya Savaşı'nın hemen öncesinde, son kalan kamelya türü Middlebury Pembesi bir İngiliz malikânesindedir. Amatör bir botanikçi olan Flora çiçek hırsızı uluslararası bir şebekeyle çalışmak zorunda kalır. Son kalan kamelyanın yerini öğrenmek için bu malikâneye dadı olarak gelir. Onun malikânedeki varlığı yeni bir aşka doğru sürüklenirken bir dizi korkunç cinayetin tehdidi altında kalır.

Bundan neredeyse yarım yüzyıl sonra, bahçe tasarımcısı Addison, kaderinden kaçmak için kocası Rex'in ailesinin yeni aldığı bu malikâneye kocasıyla birlikte gider. Bu büyüleyici kamelyanın hikâyesiyle burada bulduğu eski bir kitap sayesinde tanışır. Bu kitabın sayfalarında aynı zamanda karanlık sırlar vardır. Bu sırlar acaba Addison'u Flora'yla aynı kadere mi sürükleyecektir?

Yazar Hakkında:

Paris’ten Çiçeklerle, Sahildeki Kulübe, Mart Menekşeleri, Böğürtlen Kışı, Son Kamelya, Gündüzsefası, Agapi, Yeşil Deniz Kabuğu ve Kelebek Adası romanlarıyla New York Times ve USA Today’in çoksatan yazarlarından ve Amerika’nın en çok okunan kadın yazarlarından biri olan Sarah Jio aynı zamanda Glamour, O, The Oprah Magazine, Redbook, Real Simple dergilerinde yazılar yazmaktadır. Jio’nun kitapları 25'ten fazla ülkede yayınlanmıştır. Seattle’da üç küçük çocuğuyla birlikte yaşamaktadır. Sarah Jio hakkında daha fazla bilgi için www.sarahjio.com’a adresine girebilir, facebook.com/sarahjioauthor adresinden yazarı takip edebilirsiniz.


İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER