Yakup Akkaya Ataşehir'de Seçim çalışmalarına katıldı

Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Ataşehir İlçesinde Hemşehri ve Engelli derneklerini ziyaret etti.

Yakup Akkaya Ataşehir'de Seçim çalışmalarına katıldı
Yakup Akkaya Ataşehir'de Seçim çalışmalarına katıldı

Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Ataşehir İlçesinde Hemşehri ve Engelli derneklerini ziyaret etti.

Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Ataşehir İlçesinde hemşehri ve engelli derneklerini gezdi; kıraahtahanelerde yurttaşlar ile sohbet etti, Cemevinde yurttaşlar ile orucunu açtı.

Akkaya seçim çalışmaları kapsamında Ataşehir ilçesinde güne Ataşehir Engelliler Derneğini ziyaret ederek başladı; engelliler, aileleri ve Ataşehir Engelliler Dernek Başkanı Birol EKŞİ ve  yöneticileri ile bir araya gelerek engelli yurttaşlarımızın ve derneğin sorunlarını dinledi. Akkaya burada CHP’nin engelliler için vaatlerini anlattı ve onlara CHP engelli hakları rehberini takdim etti. CHP iktidarında  engellilerimizin toplumla iç içe olmalarının ve huzur içinde yaşamalarının sağlanacağı sözünü verdi.
 
Öğlen saatlerinde kıraathaneleri tek tek gezerek sokağın nabzını tutan Akkaya; Ataşehir CHP seçim standında emek veren arkadaşların yanına giderek; kadın kollarına çalışmalarından dolayı duyduğu minnettarlığı iletti;onlara çalışmalarında başarılar diledi.
 
Ataşehir İmam Hüseyin Camiide Azeri yurttaşlarımız ile bir araya gelip sohbet etme imkanı sağlayan Akkaya; aksam ise Pir Sultan Abdal Kültür Merkezi ve Cemevine giderek burada yurttaşlar ile orucunu açtı.
Burada yaptığı konuşmasında Akkaya; yaraları sarmak, barışı ve kardeşliği tesis etmek adına 1 Kasım seçimlerinde örgütlü toplumun ortak hareket etmesi gerektiğini önemle vurguladı ve bunun için örgütlü toplumu kendilerini desteklemeye davet etti.
 
Akkaya; “Sizden sadece 4 sene süre istiyoruz. 1 Kasım seçimleri sonrası CHP iktidara geldiğinde vaat ettiğimiz tüm projelerimizi hayata geçireceğiz. Bakın 7 Haziran seçimleri öncesinde projelerimizi eleştirenler şimdi bu projeleri“kopyala yapıştır”usulüyle kendi beyannamelerine koydular.  Bunun sebebi gayet açıktır; CHP’nin projeleri ülkeyi refaha götürecek; istikrarı, huzuru, barışı tesis edecek projelerdir.”dedi.
 
Akkaya akşam saatlerinde ise Ataşehir ilçesinde bulunan Giresunlular Akköprü, Ataşehir Ordulular ve Mesudiye Dayılı Köyü Derneklerinde hemşehrileri ile bir araya geldi;  onlara "1 Kasımda neden CHP?" olması gerektiğini anlattı .Barış içın, özgür yaşamak icin tek yolun CHP olduğunu söyledi.
 
Yakup Akkaya’nın ziyaretlerine Ataşehir İlce Baskanı Hakkı Altınkaynak, ilçe yöneticileri, Ataşehir Belediye Bşkanı Yardımcıları, Meclis Başkan Vekili Ve Meclis Üyeleri  ve Ataşehir Kadın Kolları eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 20 Ekim 2015, 11:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER