Sarıgül ve İlgezdi, muhtarlarla buluştu

Sarıgül ve İlgezdi, muhtarlarla buluştu Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Anadolu Yakası Muhtarlarıyla bir araya geldi.

Sarıgül ve İlgezdi, muhtarlarla buluştu
Sarıgül ve İlgezdi, muhtarlarla buluştu

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi,  Anadolu Yakası Muhtarlarıyla bir araya geldi.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Marriott Hotel’de gerçekleşen ve muhtarların yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte konuşan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir’in imar sorunun çözümü için çaba göstermelerine rağmen Büyükşehir’in çözüm için adım atmadığını söyledi. İlgezdi, Ataşehir’in imar mağduriyetinin 1 Nisan’dan sonra çözüleceğini vurguladı.

Başkan Battal İlgezdi’nin konuşmasının ardından Mustafa Sarıgül’ün siyaset yaşamının anlatıldığı gösterim yapıldı. Mustafa Sarıgül’de yaptığı konuşmada, muhtarların yerel yönetimde çok önemli bir yere sahip olduklarının üzerinde durdu. Muhtarların doğal meclis üyesi olması gerektiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, “İmar planlarından muhtarların da haberi olmalı. Muhtarlardan haber gelmeden imar müdürlüğü iş yapamaz” dedi.

Muhtarlar arasında siyasal ayrım yapmadığını vurgulayan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sarıgül, seçildikten sonra muhtarlara hizmet aracı ile telefon hizmeti sunacaklarını, elektrik, doğalgaz ve çalışanların ücretlerinin karşılanacağı dile getirdi. Sarıgül, diğer ülkelerdeki değişimlerden haberdar olmaları için muhtarları yurt dışına göndereceklerini de sözlerine ekledi.


Güncelleme Tarihi: 13 Şubat 2014, 12:02
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER