'Sarıgül CHP'ye müracaat etmeli'

Kılıçdaroğlu, Mustafa Sarıgül'ün adaylığı için ne dedi? CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Sözcü Yazarı Ertuğrul Akbay’ın “Mustafa Sarıgül’ü önümüzdeki belediye seçimlerinde İstanbul’da aday göstermeyi düşünüyor musunuz” şeklindeki sorusuna yanıt verdi.

'Sarıgül CHP'ye müracaat etmeli'

 Kılıçdaroğlu, “Sarıgül’ün başarısı ortada… Ancak; Sayın Sarıgül’ün partimizle bir ilgisi yok… Partimize üye olmayan biriyle ilgili benim yorum yapmam doğru olmaz” dedi.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Sarıgül’ün CHP’den aday olması şartını ise şöyle açıkladı: “Biz herkesi partimize davet ettik. Mustafa Sarıgül de partimize müracaat eder, üyeliği parti meclisi tarafından kabul görürse, kendisi de adaylık için “Ben de adayım”, derse İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı neden olmasın. Tabi yapılacak anketlerde de en çok istenen aday olması şartıyla…”

KADER ÇİZGİSİNDEKİ SÜRPRİZ BAŞARI

1976'da dünyaca ünlü Hint Fakiri Sri Sri Ganapati'nin 5 duyu eğitimlerine katılan ve orada "el falı" okumasını da öğrenen gazeteci Ertuğrul Akbay, Kemal Kılıçdaroğlu'nun el falına da baktı.

Akbay'ın yorumuna göre Kılıçdaroğlu'nun kader çizgisinde sürpriz başarılar var: "Kılıçdaroğlu'nun sağ elindeki kader çizgisi; geleceği hakkında bize bir dizi ipuçları veriyor. Kader çizgisine göre; Kılıçdaroğlu'nu yakın zamanda büyük bir başarı bekliyor. Bu başarısını tesadüflere değil şahsi gayretleri sonucu kazanacak."

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER