CHP'de miting maratonu 11 Nisan'da başlıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 11 Nisan'da Kartal Meydanında miting yapacak

CHP'de miting maratonu 11 Nisan'da başlıyor
CHP'de miting maratonu 11 Nisan'da başlıyor

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 11 Nisan'da Kartal Meydanında miting yapacak.

CHP seçim kampanyasını 11 Nisan'da İstanbul'dan başlatıyor. İlk miting İstanbul Kartal'da düzenlenecek. CHP 19 Nisan'da ise seçim bildirgesini Ankara'da açıklayacak.

CHP yönetimi ve İstanbul milletvekili adayları ilk miting için hazırlık yapıyor. CHP'nin seçim kampanyasını yürüten reklamcı Ali Taran'ın hazırladığı ilk reklam filmi de yayınlandı. Filmde 11 Nisan mitingine davet çağrısı yapılırken "trafonun yanından geçen kedi" görüntüsü ile de 30 Mart 2014 yerel seçiminde bazı illerde yaşanan elektrik kesintilerine gönderme yapılıyor.  CHP'nin görücüye çıkan ilk reklam filminin sloganı ise ‘ Alkışlıyoruz Milletçe."

39 YIL SONRA AYNI GÜN AYNI YER…

Bu seçim kampanyasının ilk mitingi CHP için anlamlı bir güne denk geldi. Bülent Ecevit de CHP Genel Başkanıyken aynı tarihte ve aynı mekanda bir miting düzenlemişti. CHP'nin Twitter'da kullandığı hesaplardan 11 Nisan 1976 tarihinde Kartal'da düzenlenen mitinge ait afişler de kullanıldı.

SEÇİM BİLDİRGESİ 19 NİSAN'DA AÇIKLANACAK

CHP'nin seçmene taahhütlerini içeren seçim beyannamesini ise 19 Nisan'da Ankara'da CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu açıklayacak. CHP'nin seçim beyannamesi ekonomi ağırlıklı olacak, CHP liderine beyannameyi açıklarken ekonomi kurmayları da eşlik edecek. Seçim bildirgesinde ‘ Herkes için özgürlük ve demokrasi' vurgusu da yapılacak. Seçim bildirgesinin taslak metninde başkanlık sistemine karşı görüşlere de yer verilmiş ‘ Seçilmiş krallık istemiyoruz' denilmişti.

Tarih : 11 Nisan 2015 Cumartesi
Saat : 13.oo
Yer   : KARTAL MEYDANI

CHP KARTAL MİTİNGİNİ CANLI İZLE


Güncelleme Tarihi: 11 Nisan 2015, 13:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109