CHP İlçe basın temsilcileri Birinci Bölgede toplandı

CHP İstanbul 1.Bölge’de basın-yayın alanında İlçeler arasındaki iletişim ve haberleşmedeki gelişmeler ve neler yapılabileceği konuşuldu.

CHP İlçe basın temsilcileri Birinci Bölgede toplandı
CHP İlçe basın temsilcileri Birinci Bölgede toplandı

CHP İstanbul 1. Bölge Basın Koordinasyon Kurulu SKM’de toplandı. CHP İstanbul 1.Bölge’de basın-yayın alanında İlçeler arasındaki iletişim ve haberleşmedeki gelişmeler ve neler yapılabileceği konuşuldu.

İstanbul 1.Bölge CHP Milletvekili Adayı ve SKM Basın-İletişim Koordinatörü Necdet Saraç’ın yönettiği toplantıda, iletişimin arttırılmasının ve sosyal medyada yaratıcı çalışmaların önemini tartışıldı. Toplantı sonucunda facebook, twitter, whatsApp gibi alanlarda 14 ilçeyi kapsayacak çalışmaların yaygınlaştırılması, bütün ilçelerde yapılan seçim çalışmalarının sosyal medyada paylaşılması ve çalışmaları hem partililere, hem de kamuoyuna taşıyacak düzenli bir ”Haber Bülteni”nin yayınlanmasına devam edilmesi, Bölge çalışmalarını paylaşmak için gazete çıkartılmasına ve yerel basınla da ilişkilerin geliştirilmesi konuşuldu..

TOPLANTIYA KATILANLAR


Necdet Saraç (İstanbul 1. Bölge CHP Milletvekili Adayı ve SKM Basın- İletişim Koordinatörü), Letafet Kalkan (Adalar İlçe), Müzeyyen Eren (Beykoz İlçe), Mustafa Apay (Çekmeköy İlçe), Dr. Işık Ayaz (Kadıköy İlçe), Aydın Uçan ve Yiğit Can Dik (Kartal İlçe), Vahdettin Tekdemir (Kartal İlçe), Fatma Ünal (Maltepe İlçe), Alican Altay (Sancaktepe İlçe), M. Barış Başaslan ( Pendik ) Pınar Tükel ( Üsküdar ) Yılmaz Aydemir ( Tuzla) Hayrettin Demir (SKM Basın)

Güncelleme Tarihi: 28 Nisan 2015, 21:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER