Çankırılılar Erol Tepebaşı’ya Desteğini CHP Ataşehir’e İletti

Ataşehirli Çankırılılar, Ataşehir CHP İlçe Başkanlığı’da İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ı ziyaret edip, Meclis Üyesi adayları Erol TEPEBAŞI için destek istediler.

Çankırılılar Erol Tepebaşı’ya Desteğini CHP Ataşehir’e İletti
Çankırılılar Erol Tepebaşı’ya Desteğini CHP Ataşehir’e İletti

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Ataşehirli Çankırılılar, Ataşehir CHP İlçe Başkanlığı’da İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ı ziyaret edip, Meclis Üyesi adayları Erol TEPEBAŞI için destek istediler.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Başkan Yardımcısı ve 20 civarında dernek ile birliğin başkan ve yöneticilerinden oluşan Ataşehirli Çankırılılar, Ataşehir Belediye Meclisi’nde Çankırılıları temsil için yola çıkan Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Erol Tepebaşı’nın listeye alınmasında desteğini istemek için CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ı ziyaret ettiler.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ı ilçe başkanlığında ziyaret eden İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Başkan Yardımcısı ve 20 civarında dernek ile birliğin başkan ve yöneticilerinden oluşan gurup daha öncede, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Namık Sürmen’i belediyede makamlarında ziyaret etmişti.

Ataşehir’de yaşayan Çankırılılara ait birlik ve dernekler üyeleri ile Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Erol Tepebaşı için seçilebilir yerden listeye alınması İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak istediler.

Ataşehir’deki Çankırılıları temsil etmek üzere Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Erol Tepebaşı isminde karar birliği olduğunu ifade eden dernek başkan ve temsilcileri CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’a, Erol Tepebaşı’nın aday gösterilmesinin üyelerin desteğinde önemli olduğunu söylediler.

Ataşehirli Çankırılılar,  CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak’ın bütün toplantılarına katılarak kendilerine değer verildiğini gören Çankırılıların sempatisini kazandığını ve Başkan Hakkı Altınkaynak ile CHP sempatilerinin artarak sürdüğünü bunun daha da kalıcı olması için kendilerinin de temsil noktasında kadrolarda yer almak istediklerini ifade ettiler. 

Adayların belirlenmesinde etkisinin sınırlı olduğunu ifade eden CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Aday Adayı Erol Tepebaşı’nın Çankırılıları temsil edecek isim olduğuna inandığını, CHP ile Çankırılıların arasında bağ olacağını, çalışmaların ile dikkat çeken  Erol Tepebaşı’nın çalışmalarına devam etmesi gerektiğini, aday belirlenmesinde elinden geleni yapacağını, adayların Genel Merkez tarafından belirlendiği için kendisinin söz vermeyeceğini ifade etti.

Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı Erol Tepebaşı’nın CHP karolarında ve Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin ekibinde yer alması halinde üyelerinin ve hamşerilerin desteğini istemek için aktif olarak çalışacaklarını ifade eden Çankırı Ekonomi Kalkınma Platformu Başkanı, ÇANDEF Başkan Yardımcısı ve Saymanı Ersoy KAŞAK ile birlikte Ataşehir’de bulunan Çankırı derneklerini temsilen; Çerkeş Dernekler Birliği Bşk. Yrd. Recep KARAOT, Karacahöyük Dernek Bşk. Kazım ASAR, Ovacık Köyü Dernek Bşk. Bayram BODUÇ, Aliözü Köyü Dernek Bşk. Önder TOZAN, Kadıözü Köyü Dernek Bşk Emrah DANACIOĞLU, Karga Köyü Dernek Bşk. Adem BAYRAM, Gökçeören köyü Dernek Bşk. Bayram ARSLAN, Güzelyurt Köyü Dernek Bşk. Mustafa DOĞAN, Yeşilözü köyü Dernek Bşk. Hasan Dagıstan, Bozoğlu Köyü Dernek Bşk. Hüseyin ÖNCEL, Yalıözü köyü Dernek Bşk. Hüsnü KALE, Çalcıören Köyü Dernek Bşk. Satılmış ALYAT, Çalcıören Köyü Dernek Bşk.Yrd. Ramazan ÇETİN, Saçak Beldesi Sos.Yrd. Derneği Bşk. Kadir YAYLAALTI, Saçak Beldesi Sos. Yrd. derneği Bşk. Yrd. Yunus ÇETİNKAYA, Saçak Beldesi Sos. Yrd. Derneği Bşk. Yrd. Ali Karacakaya, Aşagıpelitözü köyü Derneği Bşk. Ali Bulut, Sumucak Köyü Dernek Bşk. Nurettin YASLITAŞ, ’tan oluşan heyet  adayları Erol Tepebaşı’nın Çankırıları temsil edeceğine inançlarının tam olduğunu, bu düşünce ile Erol Tepebaşı’yı destekleme kararı aldıklarını, bu durum dikkate alınarak adaylarının listede yer alması halinde hemşerilerinin seçimde desteklerini isteyeceklerini ifade ettiler.

Güncelleme Tarihi: 25 Ocak 2014, 20:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER