Ataşehir CHP İlçe Başkanı ve Yönetimini Seçti

Hakkı Altınkaynak 190 oyla 2. dönem Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı. Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak'ın birlikte çalışacağı, çarşaf Liste ile yapılan seçimde oluşan Yönetim Kurulu Listesi.

Ataşehir CHP İlçe Başkanı ve Yönetimini Seçti

Recep Kenan / Ataşehirweb
CHP Ataşehir ilçe kongresi yapıldı. Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe 2, Olağan kongresi yapıldı.

Ataşehir CHP İlçe Başkanlığına Hakkı Altınkaynak'nın seçildiği kongre, çok sayıda partili ve delegelerin coşkulu katılımı ile gerçekleşti.
Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul ilçe örgütü kongrelerini yapıyor. Bu kapsamda İstanbul’un yeni ilçelerinden Ataşehir kongresi Zübeyde Hanım öğretmen Evinde 24 mart 2012 Cumartesi günü  yapıldı.

Divan başkanlığını İstanbul Milletvekili Kadir ÖĞÜT’ün yaptığı kongreye CHP Grup Başkanvekili ve İstanbul milletvekili Akif Hamzaçebi, CHP PM üyesi İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, İstanbul Milletvekili Celal Dinçer, İstanbul Milletvekili Müslüm Sarı,CHP milletvekilleri Haluk Ahmet Gümüş, Nabi Aslan Türedi, Kazım Kurt, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İilgezdi, Bozkurt Nuhoğlu, Bora Gezmiş ve CHP'nin çeşitli kademelerindeki yöneticileri, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclisi üyeleri, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları, Mahalle Muhtarlar, Sivil toplum örgütü temsilcileri katıldı.

Akif Hamzaçebi, Mahmut Tanal, Celal Dinçer ve Divan Başkanlığı Yapan Kadir Öğüt birer konuşma yaptılar.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Genel Sekreter Bihlun Tamaylıgil, İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, İstanbul İl Başkanı ve birçok parti yöneticiside mesajla katıldı.

Çarşaf listeye karar verilen kongrede, rakip adayın Sivas’tan geldiğini iddia eden Kaya Uluyılmaz, delegelere ‘dokuz bin Ataşehirli CHP’li den bir başkan adayı çıkaramadınız mı? Hani emeğe saygı, hani hak, hani hukuk? ’ dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İilgezdi yaptığı konuşmada; İlçe Başkanımız Kaya Uluyılmaz delege seçiminde son derece demokrat davrandı. Partiyi halka açmalıyız. Küçük olsun benim olsun yerine, büyük olsun halkın olsun. Partimiz belediye başkanlarımızı denetlesin. Belediye başkanı adaylarını halk seçsin. 3 adayımızdan kim seçilirse benim ilçe başkanımdır, başarılar diliyorum diye sözlerini tamamladı.

Adaylardan Hakkı Altınkaynak; "Bugün bu salonda sizlerden istediğimiz, destek, makam, mevki, koltuk sevdası değil. Bunun için karşınızda değilim. Genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu göreve geldiğinden bugüne, partimizin yaşamış olduğu değişim sürecine katkıda bulunmak, Cumhuriyet halk Partisini Ataşehir'de ve Türkiye'de iktidara getirmek ve sayın Genel Başkanımızı Başbakan yapmak için bu göreve talibiz" diyerek düşüncelerini ifade etti.

Çarşaf liste ile gidilmesi nedeni ile gecenin geç saatlerine kadar süren oy sayımında; Hakkı Altınkaynak'ın 190 oyuna karşı, Kaya Uluyılmaz 131 oy aldı. Bu sonuçla  Hakkı Altınkaynak Ataşehir'in 2. dönem  Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı seçilmiş oldu.

Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak'ın birlikte çalışacağı, çarşaf Liste ile yapılan seçimde oluşan Yönetim Kurulu Listesi:

1          ÇAĞLA DURAK
2          TUNCAY AKIN ORHAN
3          FEVZİ AĞÇADLI
4          BİNNUR MİNİÇ
5          CENGİZ GÜNDOĞAN
6          TÜRKMEN AKKAYA
7          EROL COŞKUN
8          FEYZULLAH METİN
9          KASIM ÜNAL
10        AYTEKİN SADAY
11        HÜSEYİN TURGUT
13        A. SENA KARSLI
14        HASRET GÖNÜL AYKAN
15        NİMET GÜNER
16        GÜNGÖR GÜLTEKİN


Çarşaf Listedeki diğer adaylar

17       SATILMIŞ ERYILMAZ
18       HAYDAR SARAÇOĞLU
19       İSMAİL TAN
20       TARIK POLAT
21       CAFER ÇAĞRITEKİNCİ
22       SERKAN PEKTAŞ
23       DİLEK ESEN
24       CEMAL YEĞİN
25       YILDIZ ASLAN
26       DURAN ACAR
27       CEM BAĞCI
28       AYSEL ERDOĞAN
29       ALİ HAYDAR AÇIK
30       AHMET ÇİMEN
31       MEHMET YÜCEL DEMİRCİ
32       AHMET KEÇECİ
33       ERHAN KARAASLAN
34       GÜLÜŞAN YURTSEVEN
35       GÜLÜŞEN ÖZDEMİR
36       CELAL ARSLAN
37       GÜLPERİ ÇİL
38       NECMETTİN KADIOĞLU
39       SEVGİ ULUĞ
40       NECİP BEKTAŞ
41       İLKNUR AKYOL
42       AKİF KEÇELİ
43       YETER KOCADAĞ
44       MEHTAP DÜZOVA
45       ÖZKAN PALİ
                                             
                                                     Kaynak: Ataşehirweb.com



 

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2012, 15:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER