Vahdettin Özcan ÇANDEF Başkanı ve Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Başkanı Zekeriya Açıkgöz, üyeleri ve Ilgaz halkı ile bir araya geldi.

Vahdettin Özcan ÇANDEF Başkanı ve Üyeleri ile Bir Araya Geldi
Vahdettin Özcan ÇANDEF Başkanı ve Üyeleri ile Bir Araya Geldi

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Başkanı Zekeriya Açıkgöz, üyeleri ve Ilgaz halkı ile  bir araya geldi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Ilgaz ve Çavundur gezileri için Ilgaz İlçesine gelen İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Başkanı Zekeriya Açıkgöz, üyeleri ve Ilgaz halkı ile 19 Aralık 2015 Cumartesi günü Ilgaz İlçesinde bir araya geldi.

Görüşmede Çankırı Ak Parti Milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu, Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ilgaz Kaymakamı Muhammed Gürbüz, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Halil Altıntaş, İl Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk, İl Genel Meclisi Başkanı Ruhi Şeker, AK Parti İl Başkanı Celal Kaman ve Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak bulundu.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, “Ilgaz Dağı Milli Parkı Derbent Şehitliği’nin açılışını yaptık. Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu bir müjde verdi. Ilgaz’daki Doruk Oteli yıkıp Ilgaz İlçesine yenisini yapacağız. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Çankırı Ak Parti Milletvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu ise, “Devlet-Millet buluşmasının bir yansıması olarak buradayız. Orman ve Su İşleri Bakanı Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu Türkiye’nin gücüne güç katıyor. Sayın Bakanımız konuşmasında Ilgaz’ımızın yaz-kış devam edecek turizmiyle ilgili master planı yapılacağı müjdesini verdi. Çavundur’un sıcak suyundan Ilgaz’ın soğuk dağına geldiniz. Bunu başka bir yerde bulamazsınız. Çankırı’nın daha iyiye gelmesi hususunda tüm gayreti ortaya koyacağız” ifadelerini kullandı.



Güncelleme Tarihi: 23 Aralık 2015, 16:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER