SULTANBEYLİ ÇANKIRILILAR DERNEĞİ AÇILDI

SULTANBEYLİ’DE ÇANKIRILILAR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

SULTANBEYLİ ÇANKIRILILAR DERNEĞİ AÇILDI
SULTANBEYLİ ÇANKIRILILAR DERNEĞİ AÇILDI

SULTANBEYLİ’DE ÇANKIRILILAR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ’NİN AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

24 Şubat 2013 Pazar günü Sultanbeyli İlçesinde verilen 300 kişilik bir kahvaltılı program ile başlatılan dernek kurma çalışmaları tamamlanarak Sultanbeyli İlçesinde ikamet eden çankırılılar tarafından SULTANBEYLİ ÇANKIRILILAR SOSYAL YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA DERNEĞİ (SULCANDER) resmen kuruldu ve derneğin açılışı Sultanbeyli Kültür Merkezinde yapılan görkemli bir açılış töreni ile gerçekleştirildi.

Derneğin açılışına İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Erdal YILMAZ, Saadet Partisi Sultanbeyli İlçe Başkanı İsmail YILMAZ, Sultanbeyli Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah UÇAN, Çandef Genel Başkanı Vahap Yartaş, İstanbul Çankırılılar Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, Federasyon Genel Sekreterimiz Zekeriya AÇIKGÖZ,  Vakıf Başkan Yardımcıları İlker Karataş, Bilal Abanik ve Hasan Sunar, Çandef Başkan Yardımcısı Mehmet Dereli, Çandef 1. Bölge Başkanı Arif ÖZTÜRK, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İstanbul İl Müdür Yrd. Faruk UYSAL, Adıyamanlılar Vakfı Başkanı Ömer Özkartal, KAS-DER Genel Başkan Yardımcısı Selman YOKSUL, İlçe ve Köy dernek başkanları, Sultanbeyli Çankırılılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticileri ve üyeleri ile Sultanbeyli’de ikamet eden hemşehrilerimiz katıldı.

Dernek Başkanı Ruhi AYAN’ın açılış konuşmasını yaptığı resmi açılışı öncesinde derneğin seçimli olağan genel kurulu gerçekleştirildi. Daha sonra ise, Çankırı Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, Çankırı Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, Çandef Genel Başkanı Vahap Yartaş da birer konuşma yaptılar.

Çankırılı Sanatçı Sami YALÇIN’ın verdiği bir konser ile katılımcıları coşturduğu açılış programında Kurşunlu-Hocahasan Köyü Derneği Yaren ekibi’nin yöresel halk oyunlarımızı sergiledi.

Açılış ve protokol konuşmalarının ardından Derneğin resmi açılış kurdelesi programa katılanlar tarafından kesildi.

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2013, 17:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER