Şemsiye Sokak'taki Şemsiyeler kaldırıldı

Çankırı Belediyesi, Yukarı çarşı olarak bilenen bölgede dekore ettiği Şemsiye Sokaktaki şemsiyeleri kış şartlarında zarar görmemesi için kaldırdı.

Şemsiye Sokak'taki Şemsiyeler kaldırıldı
 Şemsiye Sokak'taki Şemsiyeler kaldırıldı

Çankırı Belediyesi, Yukarı çarşı olarak bilenen bölgede dekore ettiği Şemsiye Sokaktaki şemsiyeleri kış şartlarında zarar görmemesi için kaldırdı
Çankırı Belediyesi'nin Yukarı çarşı olarak bilinen bölgeyi canlandırmak ve İmaret'i eski günlerine kavuşturmak amacıyla dekore ettiği Şemsiye Sokaktaki şemsiyeler, kış aylarının gelmesi ile birlikte toplandı.

Şemsiyelerin soğuk hava koşullarında zarar görmemesi ve temizliği için toplama işlemini yapan belediye ekipleri, yıpranan şemsiyeleri de yenileri ile değiştiricek. 
Toplam 1212 adet olmak üzere Gökkuşağını andıran 7 ayrı renkten oluşan Şemsiye Sokak, dekore edildiği günden bu tarafa halk tarafından yoğun ilgi görmüştü. Yukarı çarşının havasını değiştiren ve İmaret esnafının yüzünü güldüren Şemsiye Sokak, rengarenk görünümü ile vatandaşların da ilgi odağı haline gelmişti. 
Soğuk hava şartlarından ve yağışlardan zarar görmemesi için belediye ekiplerince toplanan şemsiyeler, değişim, onarım ve temizlik işlemlerinin ardından bahar mevsimi ile birlikte tekrar rengarenk ahengiyle Şemsiye Sokaktaki yerini alacak. 
Havaların ısınmasının ardından tekrar asılacak olan şemsiyeler, yeni ve temiz görüntüsü ile vatandaşların fotoğraf karelerini süslemeye devam edecek. 

Güncelleme Tarihi: 07 Şubat 2016, 20:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER