Kurşunlu Dernekler Birliği Çankırı Ziyareti

Kurşunlu Dernekler Birliği Başkanı Vahit Oğuz, Başkan Yardımcısı Şaban Gürbüz ve Hüseyin Yaslıtaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Rafet Düzyol, Ramazan Soğukpınar ve Birliğe Üye Dernek Başkanları Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ı ziyaret ettiler.

Kurşunlu Dernekler Birliği Çankırı Ziyareti
Kurşunlu Dernekler Birliği Çankırı Ziyareti

5 belde, 2 gençlik ve 23 köy olmak üzere 30 dernek üyesi olan Kurşunlu Dernekler Birliği Başkanı Vahit Oğuz, Başkan Yardımcısı Şaban Gürbüz ve Hüseyin Yaslıtaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Rafet Düzyol, Ramazan Soğukpınar ve Birliğe Üye Dernek Başkanları 28 Mayıs 2013 Salı günü saat 16.30 da Vali Vahdettin Özcan’ı ziyaret ettiler.

Yeni yapılan seçim sonucu oluşan Birliğin yeni yönetimin hayırlı olmasını dileyen Vali Özcan, Çankırı’da yapılan projelerden bahsederek, “Bu işlerde birlik ve beraberliğimiz olmalı. Çankırı’ya hareket getirecek bir şeyler yapmalıyız. Artık modern dünyada insanlar kendilerini anlatmak zorunda. Hep beraber Ankara Çankırı Tanıtım Günleri’nde buluşalım ve Bayrakları havaya kaldıralım. Beraber olursak bizim atacağımız adımları siz desteklersiniz, sizin atacağınız adımları biz destekleriz” diyerek birlik ve beraberliğin önemini vurguladı ve ziyaretleri için Birlik Başkanına ve üyelerine teşekkür etti.

Çankırılıdan daha Çankırılı bir Valimiz var diyen Başkan Oğuz, 12 Mayıs’ta Genel Kurul yaptıklarını ve Kurşunlu’ya ve Çankırı’ya hizmet etmek için görev aldıklarını ve ilk ziyareti siz Sayın Valimize gerçekleştirdik diyerek, “Çankırı’ya bağlı olarak Çankırı’yı ve Kurşunlu’yu bir yerlere getirmek istiyoruz. Sayenizde de güzel hizmetler göreceğimize inanıyoruz” dedi

Yapılan ziyarette Kurşunlu ve köylerinin sorunlarına da değinen dernek başkanlarına Vali Özcan, 18 Haziran’da Kurşunlu İlçe İstişare Toplantısı’nda bu sorunların ayrıntılı görüşüleceğini belirterek tüm katılımcıları toplantıya davet etti.

Ziyaret sonrası Vali Özcan’a Birlik Başkanı Oğuz tarafından plaket takdim edilirken, Vali Özcan tarafından da Başkan Oğuz’a Çankırı Valiliği yayınları ve tuz değirmeni hediye edildi.

Güncelleme Tarihi: 29 Mayıs 2013, 22:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER