İstanbul Çankırı Kadınları 1. Olağan Kongresi

İstanbul Çankırı Kadınları Derneği 1. Olağan Kongresi’nde Halise Akıcı başkan seçildi

İstanbul Çankırı Kadınları 1. Olağan Kongresi

İstanbul Çankırı Kadınları Birinci Olağan Kongresi 06 Mayıs Pazar günü Saat 14:00’de Sultangazi Çankırılılar Dernek merkezinde yapıldı.
 
Halise Akıcı’nın tek aday olarak girdiği Çankırı Kadınları Derneği 1. olağan kongresine, İstanbul un 39 ilçesinden yüzlerce Çankırılı bayan katılarak üyelik başvurusunda bulundu. Kongrede kurucu başkan Halise Akıcı tekrar başkan seçildi.
 
İstanbul genelinde yaşayan Çankırılı bayanları bir çatı altında toplamak ve Çankırılı bayanlarla beraber Çankırı’nın adını duyurmak için yola çıkan, bu doğrultuda İstanbul Çankırı Kadınları derneğinin oluşumuna öncülük ederek kurucu başkanlık yapan Halise Akıcı, İstanbul Çankırı Kadınları derneğinin Sultangazi Çankırılılar Dernek merkezinde yaptığı 1. olağan kongresinde tekrar başkan seçildi.
 
İstanbul Çankırı Kadınları Derneği’nin 1. olağan kongresine İstanbul un 39 ilçesinden yüzlerce Çankırılı bayan akın ederek üyelik başvurunda bulundu. İstanbul Çankırı Kadınları Derneği Kurucu Başkanı ve Kongrede tekrar başkan seçilen Halise Akıcı, “Birlik ve beraberlikten kuvvet doğar inancıyla çıktığımız bu yolda sesimizi varlığımızı ve güzel Çankırı’mızın adını duyurmak istiyoruz”  dedi.  Akıcı, 13 Mayıs Pazar günü anneler günü dolayısıyla Çankırı Huzur Evi’ni ziyaret edeceklerini belirterek, Kongreye katılan Çankırılı bayanlara davette bulundu.

Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2012, 22:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER