İstanbul Çankırı Dernekleri, Kadir Topbaş'ı Ziyaret Etti

İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) ve Çankırı Vakfı Yönetimi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Mimar Kadir TOPBAŞ'ı Fatih-Saraçhane'deki Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında ziyaret ettik.

İstanbul Çankırı Dernekleri, Kadir Topbaş'ı Ziyaret Etti
İstanbul Çankırı Dernekleri, Kadir Topbaş'ı Ziyaret Etti


İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF)  ve Çankırı Vakfı Yönetimi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Dr. Mimar Kadir TOPBAŞ'ı Fatih-Saraçhane'deki Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında ziyaret ettik.

30 Mart 2014 tarihinde yapılan yerel seçimler sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına 3. defa seçilen Belediye Başkanı Sn. Kadir Topbaş'a yapılan ve çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya AÇIKGÖZ ile Federasyon Genel Sekreterimiz Hayati ODABAŞI, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet ALTINTOP, İsmail KILIÇASLAN, Erol TEPEBAŞI ve Yönetim Kurulu Üyemiz- ÇANDEF Bülteni Genel Yayın Editörü Mustafa Haliloğlu hazır bulundu.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nı temsilen ziyarette Çankırı Vakfı Başkanı Sami SOYDAL ve Başkan Yardımcısı Alişan DANACI ile Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan SUNAR ve Huriser AŞICI yer aldı.

Ziyarette günün anısına, ÇANDEF Genel Başkanı Zekeriya AÇIKGÖZ tarafından kaya tuzundan yapılan ve Sn.Kadir Topbaş'ın fotografının işlendiği bir gece lambası hediye edildi. Ayrıca Vakıf Başkanı Sami Soydal tarafından da el işlemeli seccade takdim edildi.

En kısa zamanda Çankırı'ya bir ziyaret gerçekleştirmek istediğini ve İstanbul'daki Çankırılılar ile daha fazla bir araya gelmeyi arzu ettiğini ifade eden Sn. Topbaş, başarısının arkasındaki en büyük payın ve itici gücün de Çankırılı bir eşe sahip olmasından kaynaklandığını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 30 Nisan 2014, 16:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER