İrfan Dinç’ten 10 Kasım Mesajı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 77. yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

İrfan Dinç’ten 10 Kasım Mesajı
İrfan Dinç’ten 10 Kasım Mesajı

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç,  Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 77. yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç,  Atatürk’ün; zekâsı, ileri görüşlülüğü, adalet anlayışı,  liderlik özelliği, üstün kişiliği ve vatanseverliği ile tüm dünyada hayranlık uyandıran ve örnek alınan bir lider olduğuna dikkat çeken Başkan Dinç, mesajında şu ifadelerle yer verdi:

 “Çıkılamaz denilen bir balçığın içinden milleti ile birlikte gösterdiği azim ve kararlılıkla çıkmayı başaran, vatanın üzerinde batmayacak bir güneş doğuran Ulu Önder Atatürk,  dünyada pek az topluma nasip olacak şekilde büyük bir başarı göstermiştir. Eşine az rastlanır bir İstiklal mücadelesi ile vatansever ve öngörüsü yüksek bir liderle neler yapılabileceğini tüm dünyaya kanıtlamıştır. Hiç kuşku yoktur ki; tarihe altın harflerle yazdırdığı adı, her daim büyük bir heyecanla anılacak, icraatları bu ülkenin çocukları var olduğu sürece hepsinin içinde yaşamaya devam edecektir. Bir öğrenci ile konuşmasında kendisinin de ifade ettiği gibi; bu topraklarda büyüyen her çocuğun içinde bir Mustafa Kemal yaşar. Bağımsızlık ve özgürlük meşalesi, çocuklarımızda yanmaya devam eder. Atamızın en büyük mirası ve eseri olan Türkiye Cumhuriyeti, nesilden nesle aktarılacak önemli bir misyon, sorumluluk ve korunması gereken en kıymetli hazinedir. Bize düşen ise zor şartlar altında kazanılmış zaferlerin bilincinde, Atatürk’ün çizdiği Genç Türkiye Cumhuriyeti istikametini daha ileri noktalara taşımaktır.

Bu duygu ve düşünceler ile ölümünün 77. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve Kurtuluş Savaşı'nın tüm kahramanlarını bir kez daha rahmetle anıyor, şükranlarımı sunuyorum.”

Güncelleme Tarihi: 09 Kasım 2015, 20:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER