Hayatı El Ele, Birlikte Paylaşacağız!

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası sebebiyle, Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi öğretmenleri ve öğrencilerini makamında kabul etti.

Hayatı El Ele, Birlikte Paylaşacağız!

Ziyaretten çok memnun kalan Başkan İrfan Dinç, öğrencileri ayakta karşılayıp, “ Ne iyi ettiniz de geldiniz.” diyerek hepsini yanaklarından tek tek öptü.

Vali Ayhan Çevik Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitimi Merkezi öğretmenleri, bu zamana kadar eğitim ve öğretimleri için desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Başkan Dinç’e teşekkür ederlerken,  yeni ihtiyaçları için de istekte bulundular.

Minik öğrenciler, Başkan İrfan Dinç ve eşi Zeynep Dinç’i, 15 Mayıs’ta 100.Yıl Kültür Merkezi fuaye alanında açacakları “ Engelsiz Ellerle Biz De Varız” resim sergisine ve Anıt alanından başlayıp belediye önünden geçerek 100. Yıl Kültür Merkezi’nde tamamlanacak olan engelliler yürüyüşüne davet ettikten sonra, onlara kendi elleriyle yaptıkları hediyeleri sundular.

“Hayatı el ele, birlikte paylaşacağız.” diyen Belediye Başkanı İrfan Dinç, ziyarete gelen öğrencilerle fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirdi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2012, 23:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER