Hasan Can, Vahap Yartaş, Çankırıda Park Açılışı Yaptı

İstanbul Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Çankırı’da park sürprizi yapıldı. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Kurşunlu ilçesine bağlı Hocahasan köyünde babası Mustafa Can’ın isminin verildiği parkın açılışını İstanbul Çankırı Dernekleri Federyonu Başkanı Vahap Yartaş'la brlikte yaptı.

Hasan Can, Vahap Yartaş, Çankırıda Park Açılışı Yaptı
Belediye Başkanı Mustafa Can, malzeme ve yapımında katkıda bulunduğu parka babasının adı verildiğini duyunca duygulandığını belirterek, “Bundan haberim yoktu benim için güzel bir sürpriz oldu” dedi.



Çankırılı çok sayıda dostunun bulunduğunu dile getiren Hasan Can, “Ümraniye’de akrabalarımdan daha yakın Çankırılı tanıdıklarım var. Dolayısı ile kendimi Çankırılı olarak gördüğümü söyleyebilirim dedi.

Açılışını yaptığımız bu parkın yapılışına katkılarımız oldu. Görüyorum ki hala bazı eksikleri var. Tespit ettiğimiz bu eksiklerin giderilmesinde üzerimize düşeni yapacağımızın sözünü veriyoruz” diye konuştu.

ÇANDEF Başkanı Vahap Yartaş da, Çankırı’nın sorunları ile yakından ilgilendiklerini belirterek, Başkan Can’a katkılarından dolayı teşekkür ederek, parkın hayırlı olmasını diledi.

Açılışa Can’ın yanı sıra İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Başkanı (ÇANDEF) Vahap Yartaş, ÇANDEF Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurşunlu Dernekler Birliği Başkanı Mehmet Dereli, başkan yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.


FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 20 Temmuz 2012, 00:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER