Feshane Çankırı Günleri, Tanıtım hazırlıkları devam ediyor

İstanbul Feshane'de 27-28-29-30 Eylül 2012 tarihlerinde yapılacak olan Çankırı Tanıtım Günleri için hazırlıklara devam ediliyor.

Feshane Çankırı Günleri, Tanıtım hazırlıkları devam ediyor
27-30 Eylül 2012 tarihlerinde Feshane’de yapılacak “Çankırı Tanıtım Günleri” için Valilik Birlik Salonu’nda Valimiz Vahdettin ÖZCAN Başkanlığında yapılan toplantıya, Belediye Başkanı İrfan DİNÇ, ÇKÜ Rektörü Prof. Dr. Ali İbrahim SAVAŞ, Vali Yardımcısı Ömer Bedrettin SAĞSÖZ, Danışma Kurulu ve İcra Kurulu Üyeleri, İstanbul’dan Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Vahap YARTAŞ, Çankırılılar Vakfı Başkanı Eşref HARMANDAR, İstanbul’dan Çankırı Dernekler Federasyonun'dan Zekeriya AÇIKGÖZ, Mustafa DAMGACI, Erol TEPEBAŞI ve Müşavir Firma Yetkilileri katıldı.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan toplantının açılışında yaptığı konuşmada; Feshana’de yapacağımız Çankırı Tanıtım Günleri hazırlıklarımız devam ediyor. Bugün burada çalışmalarda geldiğimiz noktayı değerlendirmek ve istişare etmek için toplandık. Firmamızın yaptığı çalışmaları da değerlendirip, ortak kararlar alarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yeni Teşvik Mevzuatı ile ilgili tebliğin yayınlandığını ve mevzuatta Çankırı’nın inanılmaz yer işgal ettiğini belirten Vali Özcan, Çankırı Tanıtım Günleri”nde yapılacak Yatırım Zirvesi ile Çankırı’yı yatırımcılara daha iyi anlatma fırsatı bulacağız” dedi.

Müşavir Firma Yetkilisi Barış Sürekli, Çankırılı Şehidimiz Korhan Kuruçay ve yaşanan terör olaylarında 8 şehidimiz için başsağlığı dileklerini ileterek sunumuna başladı.

Sahip olunan değer ve itibarının artırılması için imajın çok önemli olduğunu, bu tanıtım ile bir aksiyon başlamasını arzu ettiklerini belirten Sürekli, tema seçimi, etkinliğin adının konulması, sloganların oluşturulması, etkinlik için röportajlar yapılması, iş dünyası ve sanat dünyasından katılımın sağlanması, basın ile ilişkiler, sosyal medya ve yılın enlerinin seçimi gibi birçok konuda hazırlıklarını sundular ve katılımcılarla fikir alışverişinde bulundular.

Etkinliğin duyurusundan düzenlenecek yarışmalara, konserlere ve sosyal sorumluluk projelerine kadar katılımcıların görüşleri alınarak etkinliğin amacına ulaşacak şekilde yapılması için herkesin ve her kesimin konuya hassasiyetle yaklaşması ve herkesin elinden geleni yapması gerektiği vurgulanarak toplantı tamamlandı.

Güncelleme Tarihi: 20 Haziran 2012, 19:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER