Eşref HARMANDAR, Vahap YARTAŞ Sami YALÇIN'a Konuk oldular

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Esref HARMANDAR, İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Başkanı Vahap YARTAŞ, Anadolu Tv'de Yayınlanan Sami Yalçın'ın Sunduğu Can Dostum Proğramının'a konuk oldular.

Eşref HARMANDAR, Vahap YARTAŞ Sami YALÇIN'a Konuk oldular
Proğramda söz alan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Esref HARMANDAR İstanbulda okuyan çankırılı öğrencilerimize burs veriyoruz. Bu bursu istanbul dışında okuyan öğrencilerimize'de vermek için gayret gösteriyoruz. Çankırılı işadamlarımızdan destek bekliyor ve bir öğrenci'de siz okutun diyoruz dedi.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu Başkanımız Vahap YARTAŞ Yaptığı konuşmada Federasyon başkanlığına seçileli çok kısa zaman oldu. Bu kısa zamanda Federasyonumuza kayıtlı dernek sayılarını artırdık. Konfederasyon için çalışmalara başladık. İnşallah en kısa zamanda sonuç alacağız dedi.

27 - 30 Eylül Tarihleri arasında Feshanede Çankırı valiliği, Vakıf, Çandef'in Ortak organizasyonu ile Çankırı Tanıtım Günleri, (Şimdi Çankırı Zamanı) Sloganı ile yapacağımız etkinliğe tüm çankırılıları bekliyoruz dedi.

Vakıf ve Çandef'in Ortaklaşa düzenlemiş olduğu İftar yemeğine katılan tüm hemşeri ve dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. bundan sonrada vakfımızla ortaklaşa bu tür organizasyonlara imza atacağız. Yeri gelmişken söyleyeyim çok kısa zamanda çankırılılara yakışacak büyük bir organizasyona daha hazırlanıyoruz. Bu organizasyonu Abdi İpekçi Spor Salonu veya ondan daha büyük bir yerde yapmayı düşünüyoruz. Çankırılılara bunun müjdesini veriyoruz. Tüm çankırılıları 27 - 30 Eylül Tarihleri arasında Feshane'ye bekliyoruz dedi.

Proğrama Katılan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Dernekler Komisyonu Başkanı Bilal ABANİK'de İki başkanımızı birarada görmekten ve ortak organizasyonlara imza atmalarından duyduğum mutluluğu anlatamam. Çankırıya ve Çankırılılara'da yakışan bu dedi

Proğrama daha sonra katılan Çandef Gençlik Kolları Başkanı Hüsyin PİLAVCI'da Yaptığı konuşmada Tüm Çankırılı gençleri Çandef Gençlik Kollarına  katılmaya davet ediyoruz dedi.

Bugüne kadar geçen 6 aylık süre içinde gençlikle alakalı yapmış olduğu faliyetlerden bahsetti ve konuşmasını tuzuyla nam salmış bir memleketin çorbada tuzu olmayan bir gençlği düşünülemez. Gelecek biz gençleriz, Çünkü gençler olarak biz geleceğiz  dedi


ANADOLU TV CANLI YAYIN İZLE


ANADOLU TV SAMİ YALÇIN, CAN DOSTUM, CANLI İZLE

Güncelleme Tarihi: 03 Ağustos 2012, 19:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER