Esentepe Mezarlığı Kurban Bayramı’na Hazırlanıyor

Çankırı Belediyesi, Esentepe Mahallesi mezarlığında yürüttüğü mezarlık çevre düzenleme çalışmalarını Kurban Bayramı’na kadar tamamlamayı hedefliyor.

Esentepe Mezarlığı Kurban Bayramı’na Hazırlanıyor
Esentepe Mezarlığı Kurban Bayramı’na Hazırlanıyor

Çankırı Belediyesi, Esentepe Mahallesi mezarlığında yürüttüğü mezarlık çevre düzenleme çalışmalarını Kurban Bayramı’na kadar tamamlamayı hedefliyor

Esentepe Gökçe Sokak’ta bulunan mezarlığın çevre düzenlemesi kapsamında mezarlık duvarının yapılması işini mezarlık içi yol ve bakım çalışmaları takip ediyor. Yoğun yağmurlu ve karlı günlerde kabir ziyaretleri için mezarlığa gelen vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için kolları sıvayan Belediye Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, mezarlık içindeki yürüyüş yollarını kilit parke taşı ile kaplama çalışmalarını sürdürüyor.

Çalışmaların yarısını tamamlayan ekipler, yaklaşık 6 bin metrekarelik mezarlık içi yolları kilit parke ile kaplayarak 2500 metre de bordür döşeyecek. Kurban Bayramı’na kadar tamamlanması beklenen çalışmaların sonunda bölge halkı, kabir ziyaretlerini temiz ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilecek.


Güncelleme Tarihi: 26 Ağustos 2015, 20:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER