ÇERKEŞ DERNEKLER BİRLİĞİ 1. İSTANBUL PİKNİK ŞÖLENİ YAPILDI

İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği'nin düzenlediği 1. Piknik Şöleni yoğun katılım ile yapıldı

ÇERKEŞ DERNEKLER BİRLİĞİ 1. İSTANBUL PİKNİK ŞÖLENİ YAPILDI

Çerkeş Dernekler Birliği'nin düzenlemiş olduğu 1. İstanbul Piknik Şöleni'ne  İstanbul'da bulunan  Çankırılılar yoğun ilgi gösterdi. 

İstanbul Anadolu Yakası Başıbüyük'de düzenlenen piknik şölenine katılan Çankırılılar; Sevgi PETEK, Çankırılı ŞABAN, Muhammet Sevim'in söylediği  türkülerle  gönüllerince eğlendiler. 

Çerkeş Dernekler Birliği Başkanı Erol TEPEBAŞI yaptığı konuşmada "Çerkeş Dernekler Birliği'ni kuralı çok zaman olmadı ama çok yol aldık, Bu sene 1. yaptığımız etkinliğimizi  seneye daha güzelini daha iyisini yapacağız, inşallah daha iyiye daha güzeline ulaşacağız" dedi.

ÇANDEF Genel Başkanı Vahap YARTAŞ'da Yaptığı konuşmada Çerkeş Dernekler Birliği'nin düzenlemiş olduğu bu piknik, Çankırılıların birlik ve beraberliğine, kaynaşmasına vesile oluyor dedi. 

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail KABAKÇI'da yaptığı konuşmada  'Çerkeş Dernekler Birliği'nin yapmış olduğu bu güzel etkinliği  düzenleyenlere teşekkür ediyorum. Ataşehir Belediyesi olarak Çankırılılara her tür desteği her zaman vereceğiz' dedi.

İstanbul Çerkeş Dernekler Birliği'nin düzenlediği 1. Piknik Şöleni'ne Kütahya Başsavcısı Hüseyin ÇINAR, İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Enver KAMIŞ, Çerkeş Belediye Başkanı Şükrü TARHAN, Saçak Beldesi Belediye Başkanı Hamza İNKAYA, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail KABAKCI, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı Rüstem KABİL, ÇANDEF Onursal Başkanı Ömer Lütfi ÖZENÇ, ÇANDEF Genel Başkanı Vahap YARTAŞ, ÇANDEF Genel Genel Sekreteri Zekeriya AÇIKGÖZ, ÇANDEF Genel Başkan Yardımcısı Mehmet DERELİ, Çerkeş Dernekler Birli Başkanı Erol TEPEBAŞI, Ilgaz Dernekler Birliği Başkanı Mehmet ALTINTOP, Bayramören Dernekler Birliği Başkanı Mustafa ÖZGÜN, Mustafa DAMGACI, Hasan BENLİ, Hüseyin PİLAVCI, Ahmet ÖZDEMİR,  katıldı. 

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 27 Haziran 2012, 17:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER