ÇERKEŞ-AFŞAR KÖYÜNDE RENKLİ BİR İFTAR

Çerkeş Belediye Başkanı HASAN SOPACI ‘nın sohbeti iftara damgasını vurdu.

ÇERKEŞ-AFŞAR KÖYÜNDE RENKLİ BİR İFTAR
ÇERKEŞ-AFŞAR KÖYÜNDE RENKLİ BİR İFTAR

Çerkeş’in AFŞAR köyünde gerçekleştirilen iftara Çerkeş kaymakamı Cengiz Ünsal, Çerkeş belediye başkanı Hasan SOPACI ilçe jandarma komutanı ilçe emniyet müdürü ve amiri ilçe halk eğitim müdürü ilçe ak parti başkanı Hayati KAYA ve yönetimi Afşar köy sakinleri ZEYNEL katıldı.

ÇİLTAŞ’IN verdiği iftara büyük ilgi gösterdi.

Köy konağı meydanında gerçekleştirilen iftar’da daha sonra ANKARADAN gelip katılan Çerkeş belediye başkanı Hasan SOPACI herkesle tokalaşıp hal hatır sordu. İftar sofrasının konusu kaymakamımız CENGİZ ÜNSAL BEYİN yardımları ile yapılan köy yolu konu oldu. İftarı veren ZEYNEL ÇİLTAŞ VE KÖY MUHTARI HİKMET ÇİLTAŞ KAYMAKAM BEYE TEŞEKKÜR ETTİ CENGİZ ÜNSAL İSE “Afşar köyüne 9 km lik sıcak 1 kat asfalt atıldı. Geçen sene söz vermiştik ALLAHA şükür bu sene bitti. Bu yolun yapımında Sn. Valimiz Vahdettin ÖZCAN teşekkür ederim. Dedi. Kaymakam beyin başka bir programı olduğundan iftardan sonra Afşar köyünden ayrıldı.

Çerkeş Belediye Başkanı HASAN SOPACI ‘nın sohbeti iftara damgasını vurdu. Sohbetin konusu ise 250 lira olan kartlı su sayacını pazarlık ile 130 artı KDV alması ve 3 saat süren pazarlıkta, ilçemizin menfaatleri doğrultusunda herkesle profesyonel ama tüccar zihniyeti ile çalışması ve bu çalışmaların artarak devam ettireceğini söylemesi Afşar köy sakinleri arasında takdir ile karşılandı. Başkan Sopacı, yoğun ilgi gösteren, iftar sofralarında kendileri ile birlikte olan köy sakinleri ve misafirlerine sevgi ve saygılarını iletti.
Daha sonra iftarı veren ZEYNEL ÇİLTAŞ Yapmış olduğumuz iftar programına katılan ve katılmak isteyipte katılamayan tüm dostlarımıza ve bu programda enden Çerkeş potokolune Şahsım ve köyüm adına teşekkür ederim dedi köy muhtarı HİKMET ÇİLTAL İSE” Zeynel beyin vermiş olduğu iftarı için teşekkür ederim Allah razı olsun “ dedi.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER