Çankırılılar'ın Kartal'da Muhteşem Yaren Gecesi

Ilgaz Dernekler Birliği ve Anadolu yakasındaki köy derneklerinin Kartal Belediyesi Hasan Ali YÜCEL Kültür Merkezinde düzenlelediği YAREN Gecesi'ne katılım ve gece muhteşemdi

Çankırılılar'ın Kartal'da Muhteşem Yaren Gecesi

01 NİSAN 2012 PAZAR Günü Kartal Belediyesi Hasan Ali YÜCEL Kültür Merkezin'de Ilgaz Dernekler Birliği ve Anadolu yakasındaki köy derneklerinin ortak düzenlediği, Anadol TV'den Canlı yayınlanan YAREN Gecesin'de Genç Yarenler ekibi'nin yapmış olduğu gösteri herkesi büyüledi.

Kartal'da düzenlenen geceye katılım beklenenden fazla oldu, Geceye gelen davetlilerin bir kısmı ayakta kaldı , Bir kısmıda salona giremedi. Geceye gelen davetlilere Çankırının meşhur yemeği KEŞKEK ikram edildi.

Geceye CHP İstanbul Milletvekli Kadir Gökmen ÖĞÜT, Kartal Belediye Başkan Yardımcısı Figen MAVİ, Zekeriya AÇIKGÖZ, Mehmet ALTINTOP, İsmail KILIÇASLAN, Erol TEPEBAŞI, Faruk İMAMOĞLU Çandef Yöneticileri ve Dernek Başkanlarının katılımı ile gerçekleşti.


Gecede bir konuşma yapan İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu ( ÇANDEF ) Başkanı Vahap YARTAŞ "Çankırı'nın, Çankırılının daha iyi yerlerde olması için göreve geldiklerini, Çankırılılardan aldığı destekle inşallah çok iyi yerlere geleceğini, bu akşam bu salonu böyle dolu görmek her çankırılı gibi benide çok mutlu etti. Bugün bu salonu doldurduk en kısa zamanda bu salonun daha büyüğünü dolduracağız. Amacımız İstanbuldaki tüm Çankırılıları biraraya toplayabilmek, sesimizi duyurabilmek" dedi.

CHP 1 Bölge Milletvekli Kadir Gökmen ÖĞÜT'de yaptığı konuşmada; 'Bu güzel gecede sizlerin aranızda bulunmaktan çok mutluyum. Çankırılıları bir arada görmek ne güzel' dedi.
YAREN GECESİ FOTOLARI İÇİN TIKLA

ANADOLU TV CANLI İZLE

Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2012, 00:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER