Çankırılılarılılar Maltepe'de Büyük İftarda Buluştu

ÇANDEF, Çankırılıları İstanbul Maltepe’de İlk Büyük İftarda Buluşturdu

Çankırılılarılılar Maltepe'de Büyük İftarda Buluştu
Çankırılılarılılar Maltepe'de Büyük İftarda Buluştu


ÇANDEF, Çankırılıları İstanbul Maltepe’de İlk Büyük İftarda Buluşturdu
İstanbul Çankırı dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) İstanbul’da 10 bine yakın kişinin katıldığı ilk büyük iftarı düzenledi. 5 bin olarak hedeflenen iftar sofrasında 2 katı katılım gerçekleşti.  



İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) ve Çankırı Eğitim Kültür Yardımlaşma Vakfı (Çankırı Vakfı) her yıl düzenlediği ve gelenekselleşen Büyük Çankırı iftar programı göreve yeni gelen ÇANDEF Genel Başkanı Zeynettin Aydın başkanlığındaki ÇANDEF yönetimi tarafından Maltepe’de gerçekleştirildi.


Sunuculuğunu Barbaros Özdemir’in üstlendiği, 5 bin kişi hedefi ile Maltepe Gülsuyu Stadı’nda düzenlenen Büyük Çankırılılar İftar Programı, gösterilen yoğun ilgi nedeniyle hedefin iki katına yaklaşarak 10 bin kişiyi Çankırılıların sofrasında buluşturdu.


İstanbul’da düzenlenen Büyük Çankırı İftarına Çankırı Milletvekilleri Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu, Hüseyin Filiz, İstanbul Ak Parti Milletvekilleri Osman Poyraz ve Hulusi Şentürk, Çankırı Belediye Başkanı Hüseyin Boz,  Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Başkan Yardımcıları, İyi Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mümin Günler, İyi Parti İstanbul İnanç Gurupları Komisyon Başkanı Murat Zeynel Ceylan, İyi Parti Tuzla İlçe Başkanı Recep Karaot, Ak Parti Çankırı İl Başkanı Celal Kaman, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Özkaynak, İlçe Başkan Yardımcısı Ertuğrul Baysal, Kurşunlu Belediye Başkanı Şakir Kaymak, Atkaracalar Belediye Başkanı Rıfat Altıntop, Çerkeş Belediye Başkanı Hasan Sopacı, Eldivan Belediye Başkanı Nusrettin Gökçer, Saçak Belediye Başkanı Ramazan Yarım, Çardaklı Belediye Başkanı Osman Yılmaz katıldılar.


Kuran-ı Kerim tilaveti ve iftar yemeği ile oruç açılması ardından yapılan yemek duasının ile devam eden Büyük Çankırılılar İftar Programı, gösterilen yoğun ilgi nedeniyle stadın tribünlerinin de açılmasına sahne oldu. Maltepe’de düzenlenen “Büyük Çankırı İftar Programı” öyle büyük ilgi gördü ki; beklenenin üzerinde ilgi bazı katılımcıların eksik yemekle oruç açmalarına neden oldu.

 
İftar yemeği sonrası İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zeynettin Aydın tarafından yapılan konuşma ile protokol konuşmalarına geçildi.



Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Mustafa Can’ın kürsüye gelerek katılımcılara çalışmalarını özetlediği Büyük Çankırılılar İftar Programında, Belediye Meclisi seçimi ile Çankırı Belediye Başkanı olan Hüseyin Boz, Çankırı’daki çalışmalar hakkında katılımcıları bilgilendirdi.


Sırasıyla Ak Parti İstanbul milletvekilleri Hulusi Şentürk ve Osman Boyraz’ın da kürsüden yaptıkları kısa konuşmalarla katılımcıları selamladı.


Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2018, 12:34

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER