Çankırılılar İftarda Tuzla'da Buluştu

Tuzla Çankırılılar Derneği Gelenekselhale getirdiği 5. İftarını Tuzla Ayyıldız Sosyal Tesislerinde düzenledi.

Çankırılılar İftarda Tuzla'da Buluştu
Çankırılılar İftarda Tuzla'da Buluştu

Tuzla Çankırılılar Derneği Gelenekselhale getirdiği 5. İftarını Tuzla Ayyıldız Sosyal Tesislerinde  düzenledi.

Tuzla Çankırılılar Derneğinin düzenlemiş olduğu İftara Dilovası Kaymakamı Hasan Göç, Tuzla Belediye Meclis Üyesi İsmail Demiray, Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali, ÇANDEF 1. Bölge Başakanı Arif Öztürk, Atkaracalar Dernekler Birliği Başkanı Ersoy Koşak, Pendik Çankırılılar Dernek Başkanı Engin Yıldırım, Sivil toplum örgütü başkanları ve Köy dernek başkanları katıldı

Tuzla Çankırılılar Derneği Başkanı Faruk İmamoğlu, yaptığı konuşmada “ Dernek Yönetimine geldikten sonra bu 5. iftarımız. İlk iftarımızı dernek merkezimizde vermiştik. diğer 4 iftarımızı da burada Sosyal tesislerimizde verdik. Bu vesileyle başta sponsorlarımıza, kendi kazançlarını alınterlerini bizlerin aracılığıyla sizlerin hizmetine sunan yönetim kurulumuza teşekkür ediyoruz. Burada en büyük sponsorumuz Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’dır. Tuzla’da dernekler vasıtasıyla sizlerin kullanımına böyle mükemmel yerleri açması, bizlere böyle mükemmel yerleri sunması, bugünkü iftarımıza da çok büyük katkısı olması nedeniyle Tuzla Belediye Başkanımız Dr. Şadi Yazıcı’ya, Başkan Yardımcılarımıza ve tüm belediye çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz.Tuzla Çankırılılar Derneğinin İftarında bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere de teşekkür ediyoruz” dedi.



Çankırıspor Başkanı Sevda Karaali'de yaptığı konuşmada“ Hepinizin Ramazan Ayı’nı ve Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutluyorum. İstanbul’da yaşayan Çankırılı hemşerilerimizin birlik ve beraberliği bizleri sevindirmektedir. Çankırıspor başkanı olarak Çankırıspor’umuzu PTT 1. Lig’e çıkarmak için çalışıyoruz, bu yönde kurmuş olduğumuz kadromuzla İnşallah, hedefimize ulaşacağız. Sizlerden de isteğimiz, takımımıza sahip çıkmanızdır. Her biriniz alacağınız forma ve atkılarla takımımıza sahip çıkmalısınız. Çankırıspor bu sezon 3 kez İstanbul’da maç yapacak. Bu maçlarımız Kartalspor, Pendikspor ve Sarıyerle olacak. Bu takımlarla oynayacağımız maçlarda takımımıza sahip çıkarak gerekli desteği vereceğinizden hiçbir şüphemiz yoktur” dedi.

 Çankırılılar Derneği iftarı’nda Dernek Başkanı Faruk İmamoğlu, Tuzla Çankırılılar Derneğinin Yönetimini kürsüye çağırarak iftar programına katılanlara tanıttı.


Güncelleme Tarihi: 23 Temmuz 2013, 19:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER