Çankırılı Seçilmişler Ataşehir’de Toplandı

ÇANDEF, 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde İstanbul'un çeşitli ilçelerinde aday olup meclis üyesi ve mahalle muhtar seçilen Çankırılıları Ataşehir’de buluşturdu.

 Çankırılı Seçilmişler Ataşehir’de Toplandı
 Çankırılı Seçilmişler Ataşehir’de Toplandı

 Recep Kenan/itvhaber.com

30 Mart 2014 Yerel seçimlerinde İstanbul’da aday olup meclis üyesi ve muhtar seçilen Çankırılılar Ataşehir’de buluştu.

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Siyasi İşler Komisyonu adına başkan yardımcıları Erol Tepebaşı ve Selami Kaplan’ın organize ettiği ve İstanbul’da belediye meclis üyeliğine seçilen 10 ve mahalle muhtarlıklarına seçilen 10 muhtar bulunuyor.  

İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz ve ÇANDEF yöneticileri ile birlikte seçilen Çankırılı meclis üyeleri ve muhtarlardan il dışında olanları hariç büyük bir kısmı katıldı.

İstanbul’un çeşitli ilçelerindeki Çankırılı belediye meclis üyeleri ile mahalle muhtarlarının mazeretli olanlar dışındakilerin tanışma ve fikir alışverişinde bulunmak amacı ile buluşmaları Ataşehir Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde gerçekleşti.

ÇANDEF Siyasi İşler Komisyonu olarak İstanbul’daki seçilmiş Çankırlıları buluşturup tanışmalarını ve kaynaşmalarını sağlamak için bu toplantının yapıldığını İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Başkan Yardımcısı Erol Tepebaşı ve Selami Kaplanın selamlama konuşmalarının ardından davetliler kendilerini tanıttı.

“İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu olarak siyasetin neresindeyiz?” sorusunu sorarak konuşmasına başlayan İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Zekeriya Açıkgöz, STK’ların siyasi olduğunu altını çizdiği konuşmasında; “STK’lar, kendi yöre insanlarının sosyo, kültürel ve ekonomik kalkınmasını sağlaması ile ülkenin üçüncü gücüdür. STK’ların hele de hemşeri derneklerinin asli görevlerinin arasında; hemşerilerin siyasette de etkin bir şekilde yer almalarına yönelik çalışmalar yapmaktır. Bunu yaparken her hangi bir siyasi partinin arka bahçesi konumuna getirmeyecek. Federasyon ya da dernek başkalarının siyasi tercihlerine göre şekillenmeyecek. Biz bundan sonra siyasette daha da belirleyici olacağız. Siyaset yapan hemşerilerimizin hepsine aynı mesafede olmak kaydı ile. Biz İstanbul Çankırı Dernekleri Federasyonu (ÇANDEF) olarak bunu en iyi şekilde gösterdiğimiz ve temsilde adaleti sağladığımız inancındayız. Parti teşkilatlarının tabanından gelmek kaydı ile daha çok insanımız siyasete girsin, görev alsın” ifadelerini kullandı.

30 Mart 2014 yerel seçimlerinde İstanbul’un çeşitli ilçelerinde seçim kazanarak belediye meclis üyesi olan İstanbul’daki Çankırılı meclis üyeleri:



 
30 Mart 2014 yerel seçimlerinde İstanbul’un çeşitli mahallelerinde seçim kazanarak muhtar olan İstanbul’daki Çankırılı muhtarlar:

HÜSEYİN UZUN   -  ATAŞEHİR – FERHATPAŞA MAH

BURHAN KARCI    -   SULTANBEYLİ – BATTALGAZİ MAH.

KADİR DEMİR     - ÇEKMEKÖY MADENLER MAH.

ZEKERİYA ÇAKIR  -  G.O.PAŞA -  HÜRRİYET MH.  

TURGUT MADEN  -  K.ÇEKMECE  - SÖGÜTLÜÇEŞME MAH.

İZZET TOZAN  -  PENDİK - ESENTEPE MAH.  

RECEP ELVAN   -  KARTAL  - ESENTEPE MAH. 

MURAT ÇİÇEK   -  AVCILAR  - TAHTAKALE MAH.

NECLA ALPÜSTÜN  - KADIKÖY-  ERENKÖY MAH.

Güncelleme Tarihi: 30 Haziran 2014, 15:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER