Çankırı'da Miting Havasında Seçim Bürosu Açılışı

Çankırı Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi açılışı Miting havasında yapıldı.

Çankırı'da Miting Havasında Seçim Bürosu Açılışı
Çankırı'da Miting Havasında Seçim Bürosu Açılışı

Ak Parti Seçim Koordinasyon Merkezi,  hizmete başlaması sonrası çalışmalarına hızla devam ediyor. Resmi Kurum ziyaretleri, esnaf ziyaretleri, Teşkilatın her kademesi ile yapılan toplantılar sonrası ilk Seçim Bürosu açılışı miting havasında yapıldı.

Necip Fazıl Kısakürek Caddesi’nde yapılan Seçim Bürosu açılışına Çankırı Milletvekili Adayı Av. Muhammet Emin Akbaşoğlu ve Eşi Zuhal Akbaşoğlu, Çankırı Milletvekili ve Milletvekili Adayı Hüseyin Filiz ve Eşi  Hülya Filiz, Belediye Başkanı İrfan Dinç ve Eşi Zeynep Perihan Dinç,  Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman ve Eşi Birgül Kaman,  Merkez İlçe Başkanı Mustafa Potukoğlu ve Eşi Sevgi Potukoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Koray Erdoğan ve Kadın Kolları Başkanı Hacer Rukiye Yıldırım, Parti Teşkilatları ve Ak Parti’ye gönül veren çok sayıda vatandaş katıldı.

Miting havasında yapılan Seçim Bürosu açılışında, yapılan konuşmalarda Çankırılıların açılışa gösterdiği ilgiden duyulan memnuniyet ifade edilirken, Milletvekili Adayları Tüm Çankırı’nın Milletvekili olacakları ve tüm Çankırılılara hizmet edileceklerini vurguladılar.

% 75 oy oranı ve ilk beşe giren bir sonuçla seçimi tamamlamak istediklerini belirten adaylar,  teşkilatların her kademesi ile birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalara devam edeceklerini belirterek Seçim Bürosu açılışını birlikte yaptılar.

Çankırı Emin Adımlarla Filizlenmeye Devam Edecek.



Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2015, 23:31
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109