Çankırı’da Görev Değişikliği, Veda yemeği

Görev Yerleri Değişen Hakim ve Savcılar İçin Çankırı Valiliğince Veda Yemeği Düzenlendi

Çankırı’da Görev Değişikliği, Veda yemeği

Çankırı’da Görev Değişikliği, Veda yemeği

Görev Yerleri Değişen  Hakim ve Savcılar İçin Çankırı Valiliğince Veda Yemeği Düzenlendi

Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesinin 11/06/2014 tarihli 2014 yılı yaz kararnamesi ile görev yerleri değişen hakim ve savcılara Çankırı Valiliğince 27 Haziran 2014 Cuma günü veda yemeği düzenlendi.

Hacı Ali Dinlenme Tesislerinde düzenlenen veda yemeğine Çankırı Vali Vekili Ahmet Atılkan, Garnizon Komutanı Tankçı Kur. Alb. Özkan Ulutaş, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Togay, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Erdal Kılıç, Baro Başkanı Av. Erkan Köroğlu, Vali Yardımcıları, İbrahim Şahin, Şerefnur Oktay ve Yakup Tat, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Şakir Uslu, POMEM Müdürü Ömer Sülün, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hasan Yıldız ile Hakim ve Savcılar katıldı.

Veda yemeğinde Çankırı Valilisi Vahdettin Özcan’ın selam ve saygılarını ileterek söze başlayan Çankırı Vali Vekili Ahmet Atılkan, Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu’nun 2014 yılı yaz kararnamesiyle görev yerleri değişen Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Togay,  Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Erdal Kılıç ile diğer Hakim ve Savcılara Çankırı ilinde yapmış oldukları hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde de sağlıklı, mutlu ve başarılı bir görev hayatı dileklerinde bulundu.

Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Togay da görev süreleri içerisinde başta Valilik olmak üzere kamu kurum ve kuruluşları ile uyum içinde çalıştıklarını dile getirerek Adliye personeli adına teşekkür etti.

Yemeğin ardından Çankırı Vali Vekili Ahmet Atılkan tarafından Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Togay ile  Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Erdal Kılıç’a ve diğer hakim ve savcılara hediyeleri takdim edildikten sonra program sona erdi.

Bilindiği gibi Hâkimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Birinci Dairesinin 11/06/2014 tarihli ve 1357 sayılı 2014 yılı yaz kararnamesine göre İlimiz Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Togay İzmir Savcılığına, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Erdal Kılıç Kahramanmaraş Hakimliğine, Hakim Ahmet Okuyan Sakarya  Hakimliğine, Hakim Ümit Diker  Zonguldak Hakimliğine, Hakim Ömer Ünlü Bingöl Hakimliğine, Cumhuriyet Savcısı Sena Şahsuvaroğlu Ünlü Bingöl Cumhuriyet Savcılığına, Cumhuriyet Savcısı Tuncay Bozdoğan Bozüyük Cumhuriyet Başsavcılığına atanmıştı.

Güncelleme Tarihi: 28 Haziran 2014, 20:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER