Çankırı'da Belediye Otobüsleri Bayramda Ücretsiz

Çankırı Belediyesi, Kurban Bayramını dolayısıyla halk otobüslerini ücretsiz hale getirecek.

Çankırı'da  Belediye Otobüsleri Bayramda Ücretsiz

Çankırı'da  Belediye Otobüsleri Bayramda Ücretsiz


Çankırı Belediyesi, Kurban Bayramını dolayısıyla halk otobüslerini ücretsiz hale getirecek.


Çankırı Belediyesi vatandaşların bayramı huzur, güven ve rahatlık içerisinde geçirebilmeleri için bir dizi önlemler aldı. Vatandaşların rahat bir bayram geçirmesini ve şehir içinde istedikleri yere kolayca ulaşmalarını sağlamak amacıyla hazırlıklarını sürdüren Çankırı Belediyesi bayramın birinci ve ikinci günlerinde belediye otobüslerini ücretsiz hale getiriyor.


Günlük güzergah saatlerine uygun şekilde yolcu taşımacılığına devam edecek olan belediye otobüsleri vatandaşları güzergah içerisinde gidecekleri yere ulaştıracak. Gidecekleri yere rahat ve kolay bir şekilde ulaşım sağlayacak olan vatandaşlar her hangi bir ücret ödemeden yolculuklarını gerçekleştirecekler.


Arefe Günü Şehir Mezarlığına Ücretsiz Ulaşım


Çankırı Belediyesi vatandaşların arefe günü aile mezarlığındaki yakınlarını ziyaretlerini gerçekleştirmek amacıyla başlattığı uygulama ile ücretsiz olarak şehir mezarlığına otobüs seferleri düzenleyecek. Vatandaşların kabirdeki yakınlarını ziyaret edip dualarda bulunmasını kolaylaştıracak uygulama ile ziyaret yapacak imkanı bulunmayan ve ulaşım ihtiyacı olan vatandaşlara hizmet verecek.

Arefe günü saat 10.00 ile 17.00 arasında Belediye önünden mezarlık ziyareti için araç kaldırılacak. Yapılan uygulama ile vatandaşlar aile mezarlığına rahat ve kolay bir şekilde ulaşım sağlayacak.

Güncelleme Tarihi: 01 Ekim 2014, 11:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER