Çankırı'da Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Ramazan Bayramının 1. günü saat 10.30’da Atatürk Kültür Merkezinde bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Çankırı'da  Bayramlaşma Programı Düzenlendi
Çankırı'da  Bayramlaşma Programı Düzenlendi

Ramazan Bayramının 1. günü saat 10.30’da Atatürk Kültür Merkezinde bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

Bayramlaşma programına Çankırı Valisi Vahdettin Özcan’ın yanı sıra Çankırı Ak Parti Milletvekilleri Av. İdris Şahin ve Hüseyin Filiz, Çankırı Garnizon Komutanı V. Topçu Alb. Mustafa Hacıbaloğlu, Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı V. Mustafa Koç, Çankırı İl Jandarma Komutanı J. Yarbay Halil Altıntaş, Çankırı İl Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk, Çankırı AK Parti İl Başkanı Salim Çivitcioğlu, Daire Amirleri, STK ve Siyasi Parti temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Programda söz alan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç; “Öncelikle Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum. Ayrıca ilimizde meydana gelen trafik kazalarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Daha nice bayramlara ulaşmak dileğiyle...” diye konuştu.

Çankırı Ak Parti Milletvekili Milletvekili Hüseyin Filiz ise "Türk İslam Devletlerinde yaşanan huzursuzluklar var. Bunun nedeni de demokrasi anlamında gerekli adımları atmamalarıdır. Biz Türkiye Cumhuriyeti olarak demokrasi yönünde önemli adımlar atmaktayız ve buna devam edeceğiz.” dedi ve katılımcıların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.
Çankırı Ak Parti Milletvekili Milletvekili Av. İdris Şahin de "Ramazan elbette ki Allah’ın rahmet verdiği bir ay. Hem oruç tutmakla hem de iftar sofralarının bereketiyle birlikte Ramazan’ı dolu dolu yaşadık. İnşallah bugün de Ramazan Bayramı’nı en güzel şekilde yaşayalım. Bu arada trafik kazalarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ise yaptığı konuşmada; "Benim Çankırı’daki 4. Ramazan Bayramım. Belediye Başkanımızın da çalışmaları neticesinde güzel bir Ramazan geçirdik. Çankırı’da görev yapmaktan gurur duyuyorum. Ayrıca ilimizde meydana gelen trafik kazalarında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum" dedi ve tüm Çankırılıların Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.

Yapılan ikramların ardından program sona erdi.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA


Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2014, 21:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER