Çankırı Veteranlar Şen Döndü

Çankırı Belediyesi Veteranlar Takımı, Bartın Şehit Uğur Akyer Vetranlar Takımı’nı 3-1 yenerek ilk galibiyetini elde etti.

Çankırı Veteranlar Şen Döndü
 Çankırı Veteranlar Şen Döndü
Çankırı Belediyesi Veteranlar Takımı, Bartın Şehit Uğur Akyer Vetranlar Takımı’nı 3-1 yenerek ilk galibiyetini elde etti. Hafta içi çalışmalarını aralıksız sürdüren Belediye Veteranlar Takımı mutlak galibiyet parolası ile gittiği deplasmandan şen döndü. 

Çankırı’da ilk defa böyle bir faaliyete katılan, Batı Karadeniz grubunda yer alan Çankırı Belediyesi Veteranlar Takımı, önümüzdeki maçlar için Bartın’da moral depoladı. Maça hızlı başlayan Belediye Spor, maçın sekizinci dakikasında Şenol Kıyak ile öne geçti. Baskısını devam ettiren takımımız, 16. dakikada Selçuk Karakaya ile ikinci golü bularak oyunun hâkimiyetini ele aldı. Bu skor ile soyunma odasına giden Belediye Spor, ikinci yarıda dakikalar 58’i gösterdiğinde Cafer Eraslan ile 3. golü buldu. Rakip takım, organize bir atak ile bir gol atarak maçın skorunu 3-1’e getirdi. Hakemin maçın son düdüğünü çalması ile birlikte Çankırı Belediye Sporlu futbolcular, birbirleri ile sarılarak ilk galibiyetlerini kutladı.

Belediye Başkanı İrfan Dinç de maçı 3-1 alan takım arkadaşlarını kutlayarak “Bu 40 yaş üstü genç arkadaşlarım hevesleri, azimleri ve çabaları ile takdire şayan bir performans sergiliyorlar. Haftanın üç günü antrenmanlarını aksatmadan ciddi bir şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Yaşlarına ve konumlarına rağmen, kış aylarında soğuk havalarda büyük bir şevk ile çalışmalarına devam ediyorlar. Bu azim, tüm gençlerimize örnek olsun. Oyuncu kadrosunda yer aldığım takım arkadaşlarımı ve yönetim kurulunu canı gönülden kutluyorum.” diye konuştu.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109