Çankırı Valiliği İstanbul EMITT Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda

Çankırı'nın tanıtımına yönelik etkinlikler çerçevesinde Aralık ayında İzmir’de gerçekleştirilen Travel Turkey Fuar ve Konferansında yer alan ilimiz 09-12 Şubat 2012 tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan “16. EMITT&Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı”na da katılım için hazırlıklarını tamamlanmıştır.

Çankırı Valiliği İstanbul EMITT Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda

Çankırı İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce yürütülen fuar hazırlıkları çerçevesinde ilimizin tanıtımına katkıda bulunan kurumlar ile turizme hizmet eden tesis ve işletmelerle de işbirliği yapılmaktadır.

Çankırı İlimizin kültürel değerleriyle turizm potansiyelimizin ana unsurlarını ön plana çıkartan ve 12. salonda yer alan Çankırı standında Taş Mescit, Yıldıztepe Turizm Merkezi, Tuz Mağarası ve İnandıktepe Vazosunun büyük boy maketleri bulunmaktadır.

Ziyaretçilerimiz; standımızın bir bölümüne kurulan Yâran Köşesinde ağırlanmaktadır.

Değişik yörelerimize ve eserlerimize ait büyük boy fotoğrafların baskı ve dijital ortamda sergilendiği standımızı ziyaret edenlere Sayın Valimizin talimatlarıyla el değirmeninde çekilmiş kaya tuzunun yanı sıra kızılcık eyşisi ve küpecik peyniri ikramı da yapılacak, Çankırı Haritası ve Broşürünün yanı sıra Çankırı, Yaran ve Türkü CD leri de hediye edilecektir.

Yurdumuzun her köşesiyle birlikte 60'ın üzerinde ülkeyi İstanbul’da buluşturan ve dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olarak kabul edilen EMİTT Fuarı’na Arjantin, Çek Cumhuriyeti, Kazakistan, Macaristan, Malezya, Slovenya ve Venezuela ilk kez katılmaktadırİlk iki gün turizm profesyonellerine açık olan fuar 11-12 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri halka açılacaktır.

Meraklıları ve hemşehrilerimizi Fuara ve Çankırı standımıza bekliyoruz.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER