Çankırı Vakfı, TANIŞMA KAYNAŞMA TOPLANTISINI gerçekleştirdi

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sami Soydal Çankırı Vakıfın'dan Burs alan öğrencilerle Kasım ayı Tanışma Kaynaşma toplantısını gerçekleştirdi

Çankırı Vakfı, TANIŞMA KAYNAŞMA TOPLANTISINI gerçekleştirdi

Çankırı Vakfı, TANIŞMA KAYNAŞMA TOPLANTISINI gerçekleştirdi

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Sami Soydal Çankırı Vakıfın'dan Burs alan öğrencilerle Kasım ayı Tanışma Kaynaşma toplantısını gerçekleştirdi

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın 2015-2016 Eğitim Öğretim Dönemi burs sonuçları 1 Kasım 2015 Pazar günü açıklanmasıyla birlikte burs alan öğrenci sayısı 303 oldu. Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı'nın verdiği burslarla eğitimlerini sürdüren 303 öğrencimizle ‘’TANIŞMA KAYNAŞMA TOPLANTISI’ ‘nda 14 Kasım 2015 cumartesi günü Cerrahpaşa’daki merkezimizde bir araya geldik.

İstanbul’daki çeşitli üniversitelerde yüksek öğrenim gören ve Çankırı Vakfın'dan burs alan Çankırılı 303 öğrencsiyle bir araya geldiği tanışma kaynaşma toplantısı sohbetlerle devam etti.

İstanbul´da yaşayan Çankırılıların en büyük toplanma noktası olan Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı 2015-2016 Eğitim ve Öğretim Dönem açılışında Yönetim Kurulu Üyeleri, öğrencileri yalnız bırakmadı.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Genel Başkanı Sami Soydal, Çankırı Vakfı II. Başkanı Alişan Danacı ve Çankırı Vakfı Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşen Güçler, Bekir Özdemir, Huriser Aşıcı Gülcan Şen, Ekrem Arslan, Ethem Akkoç ve Ender Mıcık katıldılar. .

‘’TANIŞMA KAYNAŞMA TOPLANTISI Çankırı Vakfı Genel Başkanı Sami Soydal´ın öğrencilere hitabıyla başladı. Başka Sami Soydal ´´Burs verdiğimiz öğrencilerimizin sayısını bu yılda artırarak tam 303 üniversite öğrencisine burs sağladıklarını vurguladı´´.Öğrencilere tavsiyede bulunan Soydal, öğrencilere lobiciliğin öneminden bahsederek, Çankırılı gençlerin birbirine sahip çıkarak ve destek olarak ilerlemesi gerektiğini vurguladı. Ayrıca Vakfımızın asıl amaçlarından biri de Çankırı örf ve adaletlerini yaşatmak olduğu gençlerimiz için bursun amaç değil bir araç olması gerektiğinden bahsedildi. Gençlerimizinde bu örf adet ve gelenek ocağına sahip çıkmasını bu birlik bilincini devam ettirmeleri istendi. Başka Sami Soydal, öğrencilere tavsiyelerde bulunarak toplumsal alanda sosyal olmanın öneminden bununda başlangıcının Vakıftaki birlik bilincinden geçtiğini vurguladı. Çankırı’lı olarak ne kadar yakın ilişki kurarsak bir o kadar bağlı olabileceğimizden bahsedildi.

Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı  Gençlik Kolları Başkanlığına İstanbul Üniversitesi Uluslar arası ilişkiler son sınıf örgencisi Zülfinaz Meltem Memiş ve İstanbul Üniversitesi iktisat son sınıf örgencisi Hakkı Doğdu , Başkan Yardımcılığına, Arel Üniversitesi Sağlık Bilimleri Yüksekokul 3. sınıf öğrencisi İsmail Mertcan Ekmen, Kültür Üniversitesi Hava Lojistiği 2.son sınıf öğrencisi Kübra Aydoğan, Marmara Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Bilgi ve Belge Yönetimi 2.sınıf öğrencisi Rumeysa Akpunar, Marmara Üniversitesi Sermaye Piyasası son sınıf öğrencisi Saliha Açıkgöz, Süleyman Şah Üniversitesi Sosyoloji 1.sınıf öğrencisi Beyza Uzuntaş, Üsküdar Üniversitesi psikoloji 3.sınıf öğrencisi Özge Şen, İstanbul Üniversitesi İşletme 1.sınıf öğrencisi Mert Aydemir seçildiler.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER