Çankırı, Tıp Öğrencileri ve Akademisyenleri Ağırladı

Tarihi Çamaşırhane'de Tıp Öğrencileri ve Akademisyenlerine Kahvaltı Verildi

Çankırı, Tıp Öğrencileri ve Akademisyenleri Ağırladı
Çankırı, Tıp Öğrencileri ve Akademisyenleri Ağırladı

Tarihi Çamaşırhane'de Tıp Öğrencileri ve Akademisyenlerine Kahvaltı Verildi

5. Ulusal Tıp Günleri'ne katılmak üzere Kastamonu'ya geçen tıp öğrencileri ve akademisyenlerine Çankırı Belediyesi ve Ziraat Odası tarafından sabah kahvaltısı ikram edildi.

17-19 Ekim tarihleri arasında Kastamonu’da gerçekleştirilecek Dr. Reşit Galip ve Hemşire Safiye Elbi Uluslararası Katılımlı 5. Ulusal Tıp Günleri’ne katılmak üzere Kastamonu’ya geçen akademisyenlere Çankırı Belediyesi ve Çankırı Ziraat Odası tarafından kahvaltı verildi.

Tarihi Çamaşırhane'de düzenlenen kahvaltı programına Çankırı Valisi Vahdettin Özcan, Çankırı  Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boz, Çankırı  İl Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk, Ziraat Odası Başkanı Nejat Gamzeli, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hayrettin Çelikten, çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Program kapsamında Çankırı  Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boz, Çankırı  Belediye Başkanı İrfan Dinç'in selamlarını ileterek başladığı konuşmasında ilimize gelen akademisyenlere ve öğrencilere hitaben; "Anadolu'nun bu güzel ve tarihi kentinde sizleri ağırlamaktan duyduğumuz mutluluğu dile getirmek istiyorum. Şehrimizin gezilip görülecek o kadar çok yeri var ki, her biri ayrı öneme ve güzelliğe sahip. Gidip gezdiğiniz yerler Çankırı'nın güzel ve tarihi mekanları hafızalarınızda yer edeceğini düşünüyorum.  Ben hepinize tekrar teşekkür ediyorum ve bir dahaki sefere yeniden buluşmayı ümit ediyorum" diye konuştu.

Etkinliğin sonunda nazik davetleri ve yapılan hizmetler için Çankırı  Belediye Başkanı İrfan Dinç'e plaket takdim edildi. Plaketi Çankırı Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Boz aldı.


Güncelleme Tarihi: 18 Ekim 2014, 11:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER