Çankırı Tanıtım Günleri hazırlıkları devam ediyor.

Valimiz Vahdettin Özcan tarafından düğmeye basılan Çankırı Tanıtım Günleri hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Çankırı Tanıtım Günleri hazırlıkları devam ediyor.

Çankırı Tanıtım Günleri için oluşturulan Danışma Kurulu Başkanı Vali  Vahdettin Özcan Başkanlığında,  oluşturulan Danışma Kurulu,  Vali Yardımcısı Ömer Bedrettin Sağsöz Başkanlığında oluşturulan İcra Kurulu  ile İstanbul Çankırılılar Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Vahap Yartaş, Çankırılı Hemşehrilerimiz Mehmet Dereli, Zekeriya Açıkgöz ve Kaptan Mustafa Can ile Organizasyon Müşavir Firma yetkilileri katımıyla 12 Mayıs saat 10.00’da Çankırı Büyük Otel’de bir toplantı yapıldı.

Valimiz Vahdettin Özcan, “Bu yıl ilk olacak olan Çankırı Tanıtım Günleri ile Çankırı’daki Çankırılılar ile Gurbetteki Çankırılıları buluşturmak ve Çankırı’yı Türkiye’nin gündemine oturtmak istiyoruz. İlk olduğu için biz Valilik olarak bu işe önder olduk. Çalışmalarımız devam ediyor. Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve bu organizasyon ile ilgili fikri olan herkesin fikrini belirteceği bir [email protected] mail adresi oluşturduk. Belirtilen fikirler de bizim için çok değerli” dedi.

Bugüne kadar yapılan çalışmalar değerlendirilirken, Müşavir Firmanın hazırladığı Çankırı Tanıtım Günleri çalışmaları da değerlendirildi. Toplantıya katılanlar fikirlerini ve yapılacak çalışmaları belirttiler. Müşavir Firma Yetkilileri Çankırı için hazırladıkları çalışmaları sundular. Toplantı sonunda Vali Özcan tarafından toplantıya katılan konuklara yemek verildi.

Sivil Toplum Kuruluşlarının sitelerinin Valilik Sitesinden link verilmesi ve kendilerine gösterilen ilgi nedeniyle Eşref Harmandar tarafından Valimiz Vahdettin Özcan’a, Vahap Yartaş tarafından Belediye Başkanı İrfan Dinç’e ve Mehmet Dereli’nin düzenlediği Çankırı ile ilgili şiir ve kompozisyon yarışmasına sponsor olan Kaptan Mustafa Can’a birer plaket takdim edildi.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2012, 23:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER