ÇANKIRI TANITIM GÜNLERİ HAZIRLIK TOPLANTISI ÇANKIRI’da YAPILDI.

Çankırı Valisi Sn.Vahdettin Özcan’ın öncülüğünde başlatılan Feshane Çankırı Tanıtım Günleri hazırlık toplantıları tüm hızıyla devam ediyor.

ÇANKIRI TANITIM GÜNLERİ HAZIRLIK TOPLANTISI ÇANKIRI’da YAPILDI.


27 – 30 Eylül 2012 tarihleri arasında İstanbul’da (4) gün sürecek ve Çankırı Valiliği, İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı, İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu,  kaymakamlıklar ve belediyelerin ortaklaşa düzenleyeceği Birinci Geleneksel Feshane-Çankırı Tanıtım Günleri için Çankırı Valisi Sn. Vahdettin Özcan Başkanlığında kurulan Danışma Kurulu ve İcra Kurulu toplantısı 12 Mayıs 2012 Cumartesi günü saat 10:00’da Çankırı Büyük Otel’de yapıldı.

Vali Vahdettin Özcan başkanlığında yapılan toplantıya Vali Yardımcısı Ömer Bedrettin Sağsöz ile İstanbul Çankırı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Başkanı Eşref Harmandar, İstanbul Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Genel Başkanı Vahap Yartaş, ÇANDEF Genel Sekreteri Zekeriya Açıkgöz, Başkan Yardımcısı Mehmet Dereli, Çankırılı Armatör-Kaptan Mustafa Can, Ataşehirweb Genel Yayın Yönetmeni İsa KIRIM, Organizasyon danışma ve icra kurulu üyeleri ile Organizasyon Müşavir Firma yetkilileri katıldı.

Vali Vahdettin Özcan, “Bu yıl ilk olacak olan Çankırı Tanıtım Günleri ile Çankırı’daki Çankırılılar ile Gurbetteki Çankırılıları buluşturmak ve Çankırı’yı Türkiye’nin gündemine oturtmak istiyoruz. İlk olduğu için biz Valilik olarak bu işe önder olduk. Çalışmalarımız devam ediyor. Sivil Toplum Kuruluşlarımız ve bu organizasyon ile ilgili fikri olan herkesin fikrini belirteceği bir [email protected] mail adresi oluşturduk. Belirtilen fikirler de bizim için çok değerli” dedi.

Bugüne kadar yapılan çalışmalar değerlendirilirken, Müşavir Firmanın hazırladığı Çankırı Tanıtım Günleri çalışmaları da değerlendirildiği, toplantıya katılanlar fikirlerini ve yapılacak çalışmaların ayrıntılı olarak belirtildiği, birbirinden önemli fikirlerin ortaya çıktığı toplantıda ve Müşavir Firma Yetkilileri tarafından Çankırı için hazırlanan çalışmalar hakkında bilgi sunuldu ve toplantı sonunda da Vali Özcan tarafından toplantıya katılan konuklara yemek verildi.

Daha sonra, Çandef Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Dereli tarafından internet ve facbook üzerinden düzenlenen Çankırı ile ilgili hikaye ve öykü yarışmasına katılan Çankırılılar arasından dereceye giren katılımcılara plaket ve para ödülü verildi. Bu yarışmaya sponsor olan Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Vahap Yartaş ve Armatör-Kaptan Mustafa Can’a birer plaket takdim edildi.

Çankırı programının sonunda ise toplantıya katılan tüm katılımcılarla birlikte 2.Lig Kırmızı Grupta canla başla mücadele eden Çankırı Spor’un Adıyaman Spor’u 4-0 yendiği maçı izledi.

FOTO GALERİSİ İÇİN TIKLA

Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2012, 09:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER