Çankırı Kutlu Doğum'u Üsküdar'da Vuslat Programı ile Kutladı

'Kutlu Doğum' Çankırı Atkaracalar Dernekler Birliği'nin Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlediği, Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF)'nun desteklediği coşkulu Vuslat Programı ile kutladı.

Çankırı Kutlu Doğum'u Üsküdar'da Vuslat Programı ile Kutladı

Recep Kenan/Ataşehirweb.com
Çankırı Kutsal Doğum'u Üsküdar'da Kutladı
 
  Kutlu Doğum, Çankırı Atkaracalar Dernekler Birliği'nin Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde düzenlediği, Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF)'nun desteklediği coşkulu Vuslat Programı kutladı.

Çeşitli bölgelerden kadınlı erkekli çocukları ile gelen Çankırılıların, Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nin salonunu doldurduğu ve bir dizi şarkı ile Kutlu Doğum Vuslat Programına katkı veren Gurup 521'in şarkılarına eşlik ettği görüldü.

Atkaracalar Belediye Başkanı Rifat ALTUNTOP, ÇANKIRI EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA VAKFI Eşref Harmandar, Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Başkanı Vahap YARTAŞ, Çankırı Dernekler Federasyonu (ÇANDEF) Başakan Yardımcısı Mehmet DERELİ, ÇANKIRI EĞİTİM KÜLTÜR VE YARDIMLAŞMA VAKFI Başkan Yardımcısı İlker Karataş, Çankırı Çavundur Belediye Başkan Yardımcısı Bilal ADANIR, Atkaracalar Dernek Başkanı, Atkaracalar'ın Köylerinin Dernek Başkanları çok sayıda protokol mensubunun katıldığı Kutsal Doğum etkinliğinde emeği geçenlere, katkı verenlere ve katılımcılara plaketler verildi.

  Kutlu Doğum Vuslat Programı Tilavetli Kuran okunması, konuşmacının günün önemi, 'Kutlu Doğum' ve Vuslat ile ilgili konuşması ile program sona erdi.

Güncelleme Tarihi: 01 Mayıs 2012, 18:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER