Çankırı Kent Konseyi’nin Çankırı Tanıtımı İçin Projeleri Hazır

Çankırı Kent Konseyi’nin 2018 Çankırı Farkındalık Yılı çalışmaları kapsamında çalışma komisyonlarından gelen projeler değerlendirilerek oy birliği ile kabul edildi.

Çankırı Kent Konseyi’nin Çankırı Tanıtımı İçin Projeleri Hazır
 Çankırı Kent Konseyi’nin Çankırı Tanıtımı İçin Projeleri Hazır

Çankırı Kent Konseyi’nin 2018 Çankırı Farkındalık Yılı çalışmaları kapsamında çalışma komisyonlarından gelen projeler değerlendirilerek oy birliği ile kabul edildi. Çankırı Kent Konseyi,  onaylanan projelerini Çankırı Belediyesi’ne sunacak. 

Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’in Sivil Toplum Kuruluşları ile gerçekleştirdiği 2018 Çankırı Farkındalık Yılı istişare toplantısının ardından konuyu gündemine alan Çankırı Kent Konseyi, çalışma komisyonlarından gelen proje önerilerini değerlendirdi. Muzaffer Derelli Başkanlığında aylık mutat toplantısını gerçekleştiren Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, komisyonlardan gelen üç farklı projeyi gündemine aldı.  Yürütme Kurulu üyelerinden Kültür ve Sanat Komisyonu ve aynı zamanda Ahi Yaran Meclisi Derneği Başkanı Ahmet Absarılıoğlu, Turizm ve İşletme Komisyonu Yrd. Doç. Dr. Hasan Dağlar ile Sosyal Dayanışma Komisyonu Cemile Eskisucu tarafından sunulan projeler, toplantıya katılan üyelerin oy birliği ile kabul edildi.

Çankırı Kent Konseyi, Çankırı’yı diğer illerden ayıran Yaran Kültürü ve Tuz Mağarası üzerinden gerçekleştirdiği çalışmaları Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç’e sunacak.  Çankırı Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Derelli, çalışma gruplarından gelen projelerin Çankırı’nın tanıtılmasında ve Çankırı’ya ait kültürün gelecek nesillere aktarılması noktasında fırsat olarak gördüklerini söyledi. Derelli, Kent Konseyi ailesindeki her bireyin Çankırı sevdalısı olduğunu dile getirerek “Çankırı’nın tanıtımına katkı sağlamak için kendi zamanlarından fedakârlık eden ve Çankırı için kafa yoran, fikir üreten Yürütme Kurulu Üyelerimize tek tek teşekkür ediyorum.” dedi. 

İsa Kırım

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109