Çankırı Kent Konseyinden Vali Aktaş’a Ziyaret

Çankırı Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Valiler Kararnamesi ile Çankırı Valiliğine atanan Vali Hamdi Bilge Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Çankırı Kent Konseyinden Vali Aktaş’a Ziyaret
 Çankırı Kent Konseyinden Vali Aktaş’a Ziyaret
Çankırı Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri, Valiler Kararnamesi ile Çankırı Valiliğine atanan Vali Hamdi Bilge Aktaş’ı makamında ziyaret etti

Kent Konseyi Başkanı Muzaffer Derelli, Yürütme Kurulu Üyeleri ile tanışan Vali Hamdi Bilge Aktaş’a görevinde başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aktaş,  Çankırı Kent Konseyi’nin çalışmaları ve işleyişi ile ilgili bilgi aldı. 2007 yılından bu yana Kent Konseyi bünyesinde alınan kararlardan bahseden Derelli, kente ait tüm sorun, istek ve önerilerin başta Belediye olmak üzere ilgili kurum ve kuruluşlara iletildiğini söyledi. Derelli, “Zatıâlinizin de destekleri ve öngörüleri ile Kent Konseyi’nin bundan sonraki çalışmalarında etkinliğinin daha da artacağına inancımız tamdır.” ifadelerini kullandı. 

Vali Aktaş, Belediye ile ortak hareket edecekleri birçok konuda Çankırı Kent Konseyi’nden de yeni çalışmalar üretmelerini ve tavsiyelerini beklediklerini söyledi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER