Çankırı Esentepe’de Mahalle İftarı Coşkusu

Çankırı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarları Esentepe ile devam etti.

Çankırı Esentepe’de Mahalle İftarı Coşkusu
Çankırı Esentepe’de Mahalle İftarı Coşkusu

Çankırı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarları Esentepe ile devam etti.

Belediye Başkanı İrfan Dinç, Ramazan ayının ikinci gününde Esentepe Mahallesi'ne kurulan iftar sofrasında mahalle sakinleri ile bir araya geldi. İftar yemeğine Milletvekili Hüseyin Filiz ve Ak Parti İl Başkanı Celal Kaman da katıldı.

Mahalle halkı ile tek tek selamlaşan Başkan Dinç, Milletvekili Hüseyin Filiz ile birlikte büyük tencerelerin başına geçerek vatandaşlar için yemek dağıtımına yardımcı oldu.Yaklaşık bin kişinin katılımı ile gerçekleşen iftar sofrasına,  yediden yetmişe birçok vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

Mahalle sakinleri ile birlikte aynı sofrada orucunu açan Dinç, düzenledikleri mahalle iftarlarına vatandaşların büyük ilgi göstermelerinden duydukları memnuniyeti belirterek Çankırı olarak Ramazan ayına bu yıl da iyi başladıklarını ifade etti. Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Dinç, Ramazan ayının hoşgörü, kardeşlik, paylaşım için büyük bir fırsat olduğunu söyledi. Dinç, Müslüman ve mağdur ülkeler açısından dünyada zor günlerin yaşandığına da işaret ederek, Ramazan ayının birleştirici ve bütünleyici maneviyatından tüm ümmetin fayda görmesi istediğini dile getirdi.

Kısa bir konuşma ile Esentepelilere seslenen Milletvekili Hüseyin Filiz, Çankırı’nın çocukları olarak Belediye Başkanı İrfan Dinç’e ve kendisine verilen desteği ömrü bıyunca unutmayacağını söyleyerek Esentepe Mahallesi sakinlerine teşekkür etti.

Başkan Dinç, iftar yemeğinin ardından birkaç ay önce halkın hizmetine sunulan ve bünyesinde  açılan kurslarla Esentepe halkına yeni bir sosyal yaşam alanı oluşturan Esentepe Kültür Merkezi’nde vatandaşlar ile birlikte sohbet etti.

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2015, 19:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner110

banner109