Çankırı Emniyeti Şehit Aileleri İçin İftar Yemeği Düzenledi

Çankırı Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk 21 Temmuz 2014 Pazartesi günü Polisevinde şehit aileleri için iftar yemeği düzenledi.

Çankırı  Emniyeti Şehit Aileleri İçin İftar Yemeği Düzenledi
Çankırı  Emniyeti Şehit Aileleri İçin İftar Yemeği Düzenledi

Çankırı Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk 21 Temmuz 2014 Pazartesi günü Polisevinde şehit aileleri için iftar yemeği düzenledi.

Düzenlenen iftar yemeğine Çankırı Valisi Vahdettin Özcan ve eşi Leyla Özcan, Çankırı Garnizon Komutanı V. Topçu Alb. Mustafa Hacıbaloğlu ve eşi Meryem Hacıbaloğlu, Çankırı Cumhuriyet Başsavcısı V. Mustafa Koç, Çankırı Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan ve eşi Nahide Atılkan, Çankırı Jandarma Komutanı J. Alb. Şakir Uslu ve eşi Huriye Uslu, Çankırı Emniyet Müdürü Cengiz Öztürk’ün eşi Bahriye Öztürk, POMEM Müdürü Ömer Sülün, Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Teke ve eşi Ayşe Teke ile şehit yakınları katıldı.

Çankırı Valisi Vahdettin Özcan yemeğin ardından yaptığı konuşmasında, “Herkese teşekkür ediyorum. Ev sahibi müdür beye, katılan şehit yakınlarımıza her zaman olduğu gibi hürmetlerimizi, şükranlarımızı sunuyoruz. Kalbimiz, duygularımız hep sizinle birlikte. Her zaman sizin yanınızdayız. Nice ramazanlara, nice bayramlara hep birlikte barış içinde ulaşırız inşallah. Herkese hayırlı akşamlar diliyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 22 Temmuz 2014, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER