Çankırı'da Bu Kış da Yürekler Isınacak

Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte Çankırı Belediyesi’nin ihtiyaç sahipleri için başlattığı kışlık battaniye kampanyası devam ediyor.

Çankırı'da Bu Kış da Yürekler Isınacak
Çankırı'da Bu Kış da Yürekler Isınacak 

Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte Çankırı Belediyesi’nin ihtiyaç sahipleri için başlattığı kışlık battaniye kampanyası devam ediyor. Kampanyanın ilk gününden itibaren seferber olan Çankırılılar, evlerindeki kışlık battaniyeleri ihtiyaç sahipleri ile paylaşıyor.  

 Belediyeden Kışlık Battaniye Kampanyası 

Geçtiğimiz hafta Cuma günü soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahiplerine kışlık battaniye ulaştırılması için Belediye Yaşlı Koordinasyon Merkezi ve Sosyal Yardımlaşma tarafından bir sosyal kampanya daha başlatıldı.  Şehirdeki tüm sosyal faaliyetleri birlik ve beraberlik içerisinde yürüten Çankırılılar, Belediyenin kampanyasına duyarlılık göstererek kışlık battaniyeleri teslim etmeye başladı.

“Nerede mazlum ve mağdur varsa Çankırı Belediyesi onun yanındadır.” Anlayışı ile hareket ettiklerini belirten Belediye Başkanı İrfan Dinç, soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi çocuklar, kadınlar, gençler ve yaşlılar üşümesin diye seferber olduklarını kaydetti. Dinç, “Halkımız her zamanki gibi büyük bir duyarlılık örneği göstererek kampanyamızın daha ilk gününden sıcak yüreklerini, şefkatli ellerini ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza uzattı. Peygamber Efendimizin  “Komşusu açken tok yatan bizden değildir.” hadisini benimsemiş hemşerilerime canı gönülden teşekkür ediyorum. Halkımız sıcacık evlerinden çıkıp aynı havayı soludukları kardeşleri üşümesin diye gayret gösterecek. Daha önce de Giysi Dolabı ile başlattığımız yardımlarımız çok ses getirmişti. Bu yardımlar,  birlik, beraberlik ve kardeşliğimizin en güzel örnekleri olarak çığ gibi büyümeye devam edecek. Bu kış da mazlum ve mağdur vatandaşlarımızı ısıtırken bizim de yüreklerimiz ısınacak. ” ifadelerini kullanarak kampanyaya katılmak isteyen vatandaşların kullanılabilir durumdaki kışlık battaniyelerini Çankırı Belediyesi Beyaz Masa birimine teslim edebileceğini söyledi.  

Kışlık Battaniye Kampanyası 15 gün boyunca devam edecek. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER