Çankırı Belediyesi Esentepe Mahallesi İftarı

Çankırı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen İftar sofraları tüm hızıyla devam ediyor.

Çankırı Belediyesi Esentepe Mahallesi İftarı
Çankırı Belediyesi Esentepe Mahallesi İftarı

Dinç, "Ramazanlar Birlik ve Beraberliğin Vesilesidir"

Çankırı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen İftar sofraları tüm hızıyla devam ediyor.

Ramazanın başından beri yoğun olarak düzenlenen Mahalle iftarlarına bir yenisi daha eklendi. Belediye Başkanı İrfan Dinç, Esentepe Mahallesi'nde verilen iftar yemeğinde mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Verilen iftar yemeğine milletvekili Hüseyin Filiz ve Belediye Başkan yardımcıları da katıldı.

 İftardan önce masaları gezip vatandaşlara selam veren Dinç, mahalle halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.  Oldukça kalabalık olan iftar sofrasında bütün masalar tıklım tıklım dolarken, mahalle halkı için bin iki yüz kişilik yemek yaptırıldı.

İftarların açılmasından sonra mahalle sakinlerine seslenen Belediye Başkanı İrfan Dinç, yoğun kalabalıktan ve iftar sofralarına gösterilen ilgiden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. Birlik ve beraberlik içerisinde olmanın önemine değinen Başkan Dinç, " Ramazan ayları bir ve beraber olmanın en büyük örneği ve vesilesidir. Bizler gerek buradaki gerekse diğer iftar sofralarımızdaki kalabalıktan anlıyoruz ki; vatandaşlarımız birlik olmanın ve birlikte oruç açmanın hassasiyetini ve önemini çok iyi biliyorlar. Artık geleneksel hale getirdiğimiz bu iftarlarımıza bundan sonraki yıllarda da hız kesmeden devam edeceğiz. Gencinden yaşlısına ve çocuklarına kadar herkes aynı masada oturuyor. Sizden gelen ilgi ve coşku ne kadar fazla olursa bu tür organizasyonlarımız daha da artacaktır. Bizler bu bereket sofralarında sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece memnuniyet duyuyoruz. Ben bu ilgi ve katılımlarınızdan dolayı her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmalarının ardından mahalle de belediye tarafından inşa edilen Esentepe Kültür Merkezi'ni gezen Dinç, kısa bir süre içerisinde yaptıkları kültür merkezinin Esentepe'nin havasını değiştireceğini belirtti.

Güncelleme Tarihi: 05 Temmuz 2014, 01:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER